Moarte înfiorătoare pentru un primar din Olt. Un moment de neatenție i-a fost fatal

Primarul comunei Obârșia din județul Olt, Tudor Udrea, a avut parte de o moarte cumplită, într-un moment de neatenție.  Sâmbătă seara, 12 august, el a fost vicyima unui accident, în timp ce se afla pe câmp. Bărbatul a fost prins de combina de treierat și rănile suferite i-au fost fatale. Conducea comuna de peste 30 de ani.

image

Cum s-a petrecut tragedia

Tudor Udrea în vârstă de 64 de ani a avut parte de un sfârșit cumplit. Aflat pe câmp, în jurul orei 20.40 ar fi fost prins în partea frontală a unei combine agricole.

În momentul accidentului, edilul verifica funcționarea combinei care avea pornite componentele de tăiere. Într-un moment de neatenție a fost prins în partea frontală a utilajului. Rănile i-au provocat o hemoragie masivă. Cei prezenți au solicitat de urgență un echipaj medical, însă acesta din urmă nu a mai reușit să facă nimic pentru salvarea vieții edilului, rănile suferite fiind deosebit de grave.

"La data de 12 august, în jurul orei 20,40, Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat, prin apel 112, cu privire la faptul că o persoană ar fi fost surprinsă și accidentată de un utilaj agricol (combină agricolă), pe un teren agricol situat în extravilanul comunei Obârșia, județul Olt.La fața locului, s-au deplasat polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Nr. 10 Vișina, care au identificat trupul neînsuflețit al unui bărbat, în vârstă de 64 de ani, din comuna Obârșia, județul Olt. Trupul bărbatului a fost transportat la Spitalul Orășenesc Corabia, în vederea efectuării necropsiei.În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, fiind continuate cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul", au comunicat reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Olt.

image

Tudor Udrea conducea comuna Obârșia, situată în sudul județului Olt, de peste 30 de ani și era membru PSD, el fiind reales la fiecare tur de scrutin, în ciuda problemelor legale cu care s-a confruntat de-a lungul anilor.

A fost declarat, cu peste 10 ani în urmă, informator al Securității, însă nici acest aspect, inncompatibil cu funcția de ales local, nu a fost în măsură să-i întrerupă șirul lung al mandatelor, scrie Adevărul.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
soare plaja pixabay jpg
schelete craniu freepik jpg
oua vopsite de paste jpeg
familie targu jiu1 jpg
aron pumnul colaj captura video jpg
sarpe thailanda jpg
familie copil cuplu depositphotos1 jpg
constanta pexels jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net