El este cel mai bine plătit primar din România. Ce salariul primește lună de lună

În timp ce profesorii continuă să își ceară, în stradă, dreptul la un salariu din care chiar se poate trăi, declarația de avere a unui primar din țara noastră arată salariul fabulos de care beneficiază în fiecare lună. Ba mai mult decât atât, el este în această funcție de mai bine de 20 de ani! Află alături de Click! despre ce este vorba!

Mircea Minea se află în funcție din 1996
Mircea Minea se află în funcție din 1996

Greva angajaților din sistemul de învățământ continuă, fără vreun semn că ar ajunge la final, iar pentru o mulțime de români din toate domeniile, salariile nu mai țin deloc pasul cu prețurile și costul vieții de astăzi. Însă, în ciuda degradării constante a vieții românilor, există și vești bune! Cel puțin, există o veste bună pentru primarul Mircea Minea, edilul din Chiajna (județul Ilfov).

Potrivit informațiilor oferite de către adevarul.ro, Mircea Minea se bucură de un salariu de 14.976, potrivit declarației sale de avere din lunea iunie a anului trecut. Suma fabuloasă este cu 1.200 de lei mai mare decât salariul edilului Emil Boc, nimeni altul decât primarul orașului Cluj-Napoca. Ba mai mult decât atât, până și salariul primarului capitalei, Nicușor Dan, este mai mic decât suma primită de Mircea Minea.  

El este în funcție din anul 1996

Emil Boc și Nicușor Dan nu sunt singurii care pot privi, cu surprindere, la salariul enorm al edilului din Chianja. Și Dominic Fritz, primarul Timișoarei, a fost depășit, el încasând un salariu în valoare de 13.759. Pentru a pune lucrurile în perspectivă, trebuie să știți că Mircea Minea este primarul unei formidabile „metropole” formate din fix 3 sate. Localitatea are în total o populație de aproximativ 43.000 de locuitori, pe când, de exemplu, Emil Boc este primar peste „doar” 286.000 de oameni.

Iar situația bizară a acestui primar nu se rezumă doar la salariul fabulos de care beneficiază! Mai mult decât atât, el este în funcție tocmai din anul 1996, fiind unul dintre cei mai longevivi primari din întreaga țară!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
coada imigrari IGI jpeg
image
image
image
image
image
image
maioneza fara oua jpg
presedinti 768x483 jpg
oua vopsite de paste jpeg
cipru shutterstock jpg
oua rosii paste jpeg
Locul în care a fost înmormântat Platon, dezvălui de papirusuri descoperite la Herculaneum (© Facebook / Università di Pisa)
rugaciune biblie tatal nostru freepick jpg
soare plaja pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net