Motivul care a dus la răpirea omului de afaceri care a fost luat cu forța chiar din parcare. Ce ofertă de nerefuzat le-a făcut agresorilor

În lumina recentelor dezvăluiri cu privire la răpirea omului de afaceri din Republica Moldova dintr-o parcare subterană din nordul Capitalei, informațiile noi oferă o perspectivă mai clară asupra motivelor acestui act șocant.

Agresorii nu au fost prinși / foto: arhiva
Agresorii nu au fost prinși / foto: arhiva

Conform unor surse apropiate investigației, citate de Antena 3 CNN, victima a furnizat anchetatorilor detalii cruciale despre eveniment. Se pare că cei trei răpitori au solicitat parolele portofelului său de criptomonede, însă omul de afaceri a refuzat. În încercarea de a-și salva viața, a oferit 10.000 euro, toți banii cash pe care îi deținea în casă.

Bărbatul răpit are 3 de anu și a fost luat cu forța din parcare

Persoana răpită este un bărbat în vârstă de 33 de ani, care locuiește într-un complex rezidențial de lux din nordul Capitalei. Se crede că cei trei agresori, presupus și ei moldoveni, ar fi acționat cu informații precise, știind despre posesia de criptomonede a bărbatului.

Incidentul a avut loc într-o parcare subterană, de unde victima a fost transportată cu forța până la Podul Pipera, suferind abuzuri grave în timpul călătoriei. Cu toate acestea, omul de afaceri nu a cedat în fața presiunii și nu a dezvăluit parola.

După refuzul de a primi suma oferită și de a obține informațiile dorite, răpitorii l-au bătut și l-au abandonat încătușat pe un câmp. Norocul a făcut ca un trecător să-l descopere și să alerteze autoritățile.

Cei trei agresori nu au fost identificați încă

Eforturile de investigație se concentrează acum pe identificarea celor trei agresori, având la dispoziție informații furnizate de victimă și de agentul de pază martor la eveniment. Există suspiciuni că unii dintre aceștia ar fi părăsit deja țara, lipsind orice măsură preventivă sau restricție pe numele lor.

Echipa de investigație a ridicat camere de supraveghere și a reconstituit traseul celor trei răpitori, prelevând probe din vehiculul folosit în acțiunea infracțională. Surprinzător, mașina cu numere de București implicată în răpire a fost revândută de mai multe ori, ascunzând astfel identitatea proprietarului implicat în acest act violent.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ebrahim Raisi FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
alergii  jpg
protest INQUAM Photos  jpg
khamenei alegeri tw1 jpg
florentina jpg
Magazin FOTO  Unsplash jpg
bucharest jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
edesia ro 202207 miedul bautura straveche din miere de albine 02 1024x684 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net