O asistentă din Prahova a murit la câteva zile după ce a aflat că s-a infectat cu noul coronavirus. Avea 50 de ani

24 august 2020
image
Decesul asistentei medicale în vârstă de 50 de ani a fost anunţat duminică după amiază de către autorităţile din judeţFoto: Pixabay

O asistentă din Prahova care era infectată cu noul coronavirus a decedat la doar 50 de ani. Femeia a cărei stare de sănătate s-a deteriorat rapid fusese transferată la o unitate sanitară din Medgidia din lipsa locurilor disponibile în Prahova la ATI

Decesul asistentei medicale ├«n v├órst─â de 50 de ani a fost anun┼úat duminic─â dup─â amiaz─â de c─âtre autorit─â┼úile din jude┼ú. Conform datelor furnizate de Prefectura Prahova, ini┼úial femeia s-a prezentat pentru evaluare medical─â din cauza unei alte simptomatologii, potrivit news.ro. Asistenta suferea de asemenea de obezitate ┼či diabet. I s-a f─âcut ┼či testul COVID al c─ârui rezultat a fost pozitiv.

ÔÇ×Pentru c─â s-a constatat deteriorarea rapid─â a st─ârii de s─ân─âtate, pe data de 18 august a fost solicitat transferul de la spitalul CFR din Ploie┼čti c─âtre o unitate cu locuri de Terapie Intensiv─â, fiind g─âsit un loc disponibil la Medgidia, unde a fost transportat─â cu elicopterul. ├Än spitalele din Prahova, la momentul respectiv, nu mai era niciun pat ATI liber dintre cele destinate bolnavilor confirma┼úi cu SARS-CoV-2ÔÇŁ au anun╚Ťat autorit─â┼úile jude┼úene.

De la ├«nceputul pandemiei de Covid-19 un medic, cinci asistente, trei ambulan┼úieri, un operator registrator de urgen┼ú─â ┼či trei angaja┼úi din r├óndul personalului TESA de la Serviciul de Ambulan┼ú─â Prahova au fost diagnostica┼úi cu COVID-19.

Dintre ace┼čtia, un medic, un asistent medical ┼či un ambulan┼úier sunt interna┼úi iar patru ┼čoferi, contac┼úi direc┼úi ai cazurilor confirmate se afl─â ├«n izolare.

kate profimedia 0692807495 jpg
Gabi B─âd─âl─âu jpeg
cub jojo admin gif
image
femeie care numara bani jpeg
alina puscas png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
femeie care numara bani jpeg
calendar ortodox 2021 22 mai sfantul mucenic vasilisc png
variola
1 olena zelenska prima doamna a ucrainei jpg sotia lui volodimir zelenski razboi in ucraina copii 6 jpg jpeg
ambulanta
regina elisabeta (2) jpg