VIDEO. O cameră de supraveghere l-a surprins pe Radu Ayan înainte să dispară. Mobilizare masivă în Botoșani

Ultima actualizare:

Au trecut mai bine de 15 ore de când Radu Ayan Mahmood, un copil de doi ani a dispărut din curtea unor prieteni de familie din comuna Tudora, județul Botoșani. Copilul se afla în vizită cu bunica lui. Duminică, în jurul orei 15,00, autoritățile au fost sesizate de disparița copilului și zeci de polițiști, jandarmi și voluntari au căutat neîncetat, inclusiv pe timpul nopții, fără însă un rezultat. Un elicopter din cadrul Inspectoratului General de Aviaţie ia parte, începând de luni dimineaţă, la căutările minorului.

Forțe de ordine din trei județe îl caută pe copil

image

Radu Ayan băiețelul de doi ani care a dispărut, duminică după-amiază, în localitatea Tudora din judeţul Botoşani, este de negăsit. Peste 100 de polițiști și jandarmi cărora li s-au alăturat voluntari l-au căutat neîncetat. Din această dimineață un elicoper s-a alăturat acestora, au anunţat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Botoşani.

Potrivit sursei, căutările băieţelului au continuat pe tot parcursul nopţii, iar în cursul dimineţii de luni echipelor de căutare s-ar alăturat forţe de ordine din cadrul Inspectoratelor Judeţene de Jandarmi Suceava şi Bacău.

image

„Poliţiştii, jandarmii, pompierii, poliţiştii de frontieră, precum şi voluntari din comunitate continuă activităţile pentru găsirea minorului", au precizat oficialii IPJ Botoşani.

Copilul, care este din localitatea Tudora, se afla în vizita la o cunoştinţă, împreună cu bunica lui, când a părăsit locuinţa respectivă, iar în urma căutărilor cei apropiaţi nu au reuşit să-l identifice.

Semnalmentele copilului

Radu Ayan are următoarele semnalmente: păr şaten închis, ochi căprui, ten măsliniu.

Vestimentaţie cunoscută: bluză de trening roşie cu dungi albe pe mâneci, pantaloni negri cu dungi laterale albe, adidaşi cu lumini la talpă.

IPJ Botoşani roagă cetăţenii care deţin informaţii cu privire la această persoană să apeleze 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie.

Copilul, surprins de o cameră de supraveghere

POlițiștii au verificat camerele de supraveghere din zonă. Au fost surprinse imagini în care copilul se vede cum se îndreaptă spre pădure, potrivit presei locale.

Autorităţile au anunţat dispariţia celui mic şi printr-un mesaj RoAlert.

Copilul se afla în grija bunicii lui, ambii părinți fiind în Anglia unde lucrează. Cei doi au fost anunțați de dispariția celui mic și sunt așteptați să revină de urgență în țară.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Kate, William și Harry, Foto Getty (2) jpg
image
image
image
image
image
image
cimitir ecologic1 jpg
zbor1 jpg
mona lisa gioconda leonardo da vinci foto afp jpg
eliza petrachescu captura video jpg
Jogging miscare sport exercitii FOTO Shutterstock jpg
Alegeri 2024  buletin vot FOTO Mediafax jpeg
WhatsApp Image 2024 04 30 at 19 30 18 jpeg
tiramisu pexels jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net