O nouă rută aeriană este disponibilă începând de astăzi. E destinația iubită de toți românii

Vești bune pentru românii care circulă cu avionul! Începând chiar de astăzi, 29 martie, un nou zbor va porni din țara noastră, către o destinație extrem de populară din Europa. Cursa va avea loc de trei ori pe săptămână, în zilele de luni, vineri și sâmbătă.

Cursa ajunge către o destinație importantă
Cursa ajunge către o destinație importantă

Potrivit informațiilor de la Antena 3 CNN, chiar de astăzi, 29 martie, de pe  Aeroportul Internațional „George Enescu” Bacău urmează să fie efectuate zboruri către Aeroportul Milano Bergamo, din Italia. Vestea este una extrem de bună pentru românii care obișnuiesc să zboare cu avionul, iar reprezentanții Aeroportului Internațional Bacău au precizat faptul că atât pasagerii obișnuiți, cât și mediul de afaceri din Bacău au dat dovadă de mare interes pentru această nouă destinație.

Din fericire, autoritățile au putut să ofere această nouă rută odată cu implementarea proiectului „Bacău Re-connect”. Lansarea rutei către Aeroportul Milano Bergamo face parte din efortul de operaționalizare a orarului de vară de la Aeroportul Internațional „George Enescu” Bacău. Astfel, o mulțime de curse devin disponibile călătorilor, fiind vorba despre curse obișnuite, cât și de tip charter, către destinații importante din Europa.

Românii vor putea călători ușor către o destinație importantă

Românii mai trebuie să știe că noul zbor către Aeroportul Milano Bergamo urmează să fie operat de către Aeroitalia și Dan Air. Acesta va fi disponibil călătorilor de trei ori pe săptămână, mai precis, în zilele de luni, vineri și sămbătă, informează oficialii aeroportului. Iar românii care circulă adesea cu avionul trebuie să știe că prima cursă deja va decola astăzi, 29 martie.

Astfel, toți călătorii care se află la Aeroportul Internațional „George Enescu” vor putea, de acum, să ajungă ușor către această destinație extrem de populară din Europa. Noua cursă va face transportul către Aeroportul Milano Bergamo, din Italia, mult mai ușor, iar reprezentanții aeroportului spun că există un interes sporit pentru această destinație, în rândul pasagerilor. Cursa va avea loc de trei ori pe săptămână, în zilele de luni, vineri, cât și sâmbăta.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Planeta Radeanu jpg
image
image
image
image
image
image
virbanc 1280x720 jpg
Traditii de Florii jpg
pensie jpg
Fagul imparatului png
ocna mures jpg
Regele Charles  GettyImages jpg
439899984 2637790709761372 8663448278139324788 n jpg
15aae50a190c8adbd0df703e1bc213d2 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net