O rețetă gustoasă pe zi: Tagliatelle cu conopidă


    Taglaitelle cu conopidă
Taglaitelle cu conopidă

Rețeta gustoasă de azi este: Tagliatelle cu conopidă.

Ingrediente Tagliatelle cu conopidă: 

250 g tagliatelle proaspete, 300 g conopidă, 2 linguri ulei de măsline, 3 căţei usturoi, 1 lingură unt, sare, piper, 50 g parmesan, pătrunjel tocat, pentru decor. 

Preparare Tagliatelle cu conopidă: 

Speli conopida, o rupi bucheţele şi o opăreşti 2 minute în apă clocotită cu sare. O scurgi, apoi o amesteci cu uleiul de măsline, sare şi piper, după gust, o pui într-o tavă şi o dai la cuptor, la foc mediu, până se rumeneşte. Fierbi pastele conform instrucţiunilor de pe ambalaj, le scurgi, adaugi untul şi usturoiul zdrobit şi amesteci repede. Pui peste ele conopida şi omogenizezi. Serveşti cu parmezan ras şi pătrunjel proaspăt tocat.

gabi badalau, alaturi de parintii sai jpg
Matilda Pascal Cojocărița și Nicolae Ceaușescu jpg
Bianca Drăgușanu alături de Gabi Bădălău
Mama lui Theo Rose și Teo Trandafir jpg
mariana moculescu jpg
cub gabriela marin denise pilafai png
cub razvan ciobanu png
cub theo rose anghel damian png
 dmitri rogozin sursa facebook
Supermarket FOTO Shutterstock jpg
image
image
image
image
cub cred în românia animat gif
Politia din Muntenegru FOTO Shutterstock jpg
cum se epilau femeile in antichitate jpg
Joshua Cooper jpg
sarcina in vis jpg
Prima doamnă a SUA s a ocupat de decorațiuni jpg