O rețetă gustoasă pe zi: Tagliatelle cu conopidă
Ultima actualizare:
Rețeta gustoasă de azi este: Tagliatelle cu conopidă.
Ingrediente Tagliatelle cu conopidă:
250 g tagliatelle proaspete, 300 g conopidă, 2 linguri ulei de măsline, 3 căţei usturoi, 1 lingură unt, sare, piper, 50 g parmesan, pătrunjel tocat, pentru decor.
Preparare Tagliatelle cu conopidă:
Speli conopida, o rupi bucheţele şi o opăreşti 2 minute în apă clocotită cu sare. O scurgi, apoi o amesteci cu uleiul de măsline, sare şi piper, după gust, o pui într-o tavă şi o dai la cuptor, la foc mediu, până se rumeneşte. Fierbi pastele conform instrucţiunilor de pe ambalaj, le scurgi, adaugi untul şi usturoiul zdrobit şi amesteci repede. Pui peste ele conopida şi omogenizezi. Serveşti cu parmezan ras şi pătrunjel proaspăt tocat.