O stațiune din România atrage tot mai mulți turiști străini: „Îmi doream foarte mult să vin”

Înainte de Revoluție, nenumărați turiști străini veneau în țara noastră pentru a vizita acest loc incredibil, care oferea nu doar condiții de lux, dar și tratamente extrem de utile pentru sănătatea oamenilor. Astăzi, faimoasa stațiune Băile Felix reușește din nou să atragă vizitatori de dincolo de hotare.

Tot mai mulți turiști străini vin la Băile Felix / foto: Shutterstock
Tot mai mulți turiști străini vin la Băile Felix / foto: Shutterstock

În anii '80, turiști din țări precum Austria, Cehoslovacia, cât și din țările nordice, puteau fi văzuți pe străzile din Oradea. Indiferent din ce țară veneau, ei se aflau în România cu un singur motiv: doreau să viziteze stațiunea Băile Felix. 

Astăzi, turismul balnear din țara noastră reușește din nou să atragă turiști de dincolo de hotare, mai ales din țări precum Finlanda, ori Norvegia. Însă, acest lucru nu înseamnă doar o nevoie de a crește calitatea serviciilor oferite, dar și asigurarea de transport direct, către destinații importante, precum Helsinki, Praga, ori Viena.

Turiștii străini vin din nou la Băile Felix

Turiștii străini care ajung la Băile Felix sunt impresionați de condițiile pe care le găsesc la faimoasa stațiune balneară. În plus, calitatea ridicată a apei termale de aici a fost remarcată chiar și specialiștii străini în turism.

„Îmi doream foarte mult să vin la Oradea, să mă bucur de băi și, în general, de oraș, care este foarte frumos. Unii au făcut o asemenea reclamă, încât au atras și pe alții”, a spus turista Mariana Javoska, potrivit informațiilor de la PRO TV.

„Apa termală este nemaipomenită”

Turiștii de dincolo de hotare care ajung în această stațiune balneară sunt plăcut surprinși de condițiile oferite, cât și de prețul accesibil pe care o vacanță aici îl are. Însă, o problemă pentru turismul din țara noastră este faptul că zborul direct între Budapesta și Helsinki face mai atractivă pentru turiști o excursie în țara vecină

Un sejur de cinci zile la Băile Felix, în care intră cazarea, masa, proceduri, cât și acces la piscine, costă numai 350 de euro. La acest preț se adaugă și costul transportului, însă apa termală de aici are o calitate extraordinară.

„Avem condiții bune, oamenii pot face proceduri, iar apa termală este nemaipomenită”, a spus Karel Maek, reprezentant al unei agenții de turism din Praga.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Bulandra (1) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Refugii In Retezat  Foto Parcul Național Retezat (2) jpg
Seminte de dovleac FOTO Shutterstock jpg
mihaela bilic facebook jpg
bijuterii argint istock jpg
plante jpeg
aeroport  jpg
6 front muzeul golesti jpg
Fosta școală de ucenici a Uzinelor de fier, Hunedoara  Foto Daniel Guță  ADEVĂRUL (23) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net