Primarul Andrei Chiliman: «Toate persoanele din Sectorul 1, care au adoptat maidanezi, vor fi verificate de Poliţia Locală»

CLIIMA20120612 0217 1 jpeg
Andrei Chiliman sectorul 1

Primarul Andrei Chiliman a declarat joi că vor fi verificate toate persoanele care au adoptat câini din adăpostul Sectorului 1, transmite Mediafax. De asemenea, Poliţia Locală va da amenzi de 1.000 de lei dacă sunt nereguli, precizând că a venit momentul să se dea o importanţă mai mare sancţionării falşilor iubitori de animale.

Edilul a autorizat Poliţia Locală să aplice amenzi de 1.000 de lei în cazul în care constată că aceşti câini nu sunt ţinuţi în condiţiile prevăzute de lege.

"Consider că a venit momentul să dăm o mai mare importanţă sancţionării falşilor iubitori de animale, care nu îşi îndeplinesc obligaţiile asumate în raport cu comunitatea", a declarat Andrei Chiliman.

Potrivit primarului Andrei Chiliman, deşi statisticile arată că în Sectorul 1 sunt cele mai puţine persoane muşcate de câini comunitari, respectiv 32 în primele patru luni ale acestui an, chestiunea câinilor fără stăpân nu este nici pe departe rezolvată, aceasta fiind identificată de locuitori ca una dintre principalele probleme cu care se confruntă.

"Concluzia la care am ajuns, după atâtea concesii şi experimente, este că soluţia corectă la această problemă, soluţie pe care trebuie să o acceptăm, este eutanasierea câinilor fără stăpân nerevendicaţi sau neadoptaţi de nimeni. Optez pentru un termen mai lung de păstrare a animalelor fără stăpân în adăpost de la data înregistrării lor, bine determinat însă de lege, măsură însoţită de campanii de informare publică şi de susţinere a adopţiei, organizate de către primărie", a mai spus primarul Andrei Chiliman.

cub anamaria prodan animat gif
transfagarasan 2819625 1920 jpg
FotoJet (4) jpg
cuplu care pleaca in vacanta bagaje aeroport jpeg
Simona Halep, Instagram jpg
FotoJet (7) jpg
cub anamaria prodan divorț png
bianca dragusanu png
20220920 101604 M jpg
Protest in Iran FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
transfagarasan 2819625 1920 jpg
calendar ortodox 2021 25 septembrie sfanta eufrosina gracianica jpeg
regele charles foto Victoria Jones  BUCKINGHAM PALACE  AFP jpg
FotoJet (7) jpg
cuplu care pleaca in vacanta bagaje aeroport jpeg
stres 0 jpeg