UPDATE TRAGEDIE Un copil de 6 ani a fost aruncat de la etaj

Ultima actualizare:

    Echipajul de la Ambulanţă a constatat decesul băiatului.
Echipajul de la Ambulanţă a constatat decesul băiatului.

Un copil cu handicap de la o şcoală pentru elevi cu nevoi speciale a ajuns în stare gravă la Spitalul din Câmpulung Muscel, marţi, după ce a căzut de la primul etaj al şcolii, informează Mediafax. Primele informaţii furnizate de poliţişti sunt că băieţelul, în vârstă de 6 ani, ar fi fost împins de către o colegă.

UPDATE ORA 16.02. Potrivit directorului Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Argeş, Adrian Macovei, incidentul s-a produs în sala de activităţi a Complexului de Servicii Sociale pentru copii cu dizabilităţi din Câmpulung. În acel moment, unii dintre angajaţi erau la sala de mese cu alţi copii, iar alţii erau implicaţi în diverse activităţi. "Am deschis o anchetă administrativă în urma căreia se va stabili ce s-a întâmplat acolo", a declarat Adrian Macovei pentru Mediafax. Conform directorului DGASPC Argeş, copilul căzut de la etaj este o fetiţă în vârstă de 9 ani, care suferă de tetrapareză spastică şi care a ajuns în sistemul de plasament în urmă cu o lună şi jumătate.Sursa citată a mai spus că fetiţa a fost împinsă pe geam de către o tânără de 23 de ani internată în centru din anul 2008. Tânăra suferă de tulburare de personalitate, iar părinţii ei sunt nevăzători şi nu au dorit să o crească.În urma incidentului, fetiţa de 9 ani a fost dusă la spitalul din Câmpulung, unde medicii au constatat că semnele vitale sunt stabile, şi urmează să fie transportată cu o ambulanţă la Spitalul de Pediatrie din Piteşti.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Argeş, Dănuţ Dinu, a declarat că în jurul orei 13.45 a fost primit un apel prin 112 că un băieţel de 6 ani de la o şcoală pentru copii cu nevoi speciale din Câmpulung Muscel a căzut de la primul etaj al instituţiei.

Potrivit sursei citate, primele informaţii arată că băieţelul ar fi fost împins pe geam de către o fată de 20 de ani, şi ea elevă a şcolii speciale.

"Aceste informaţii nu sunt certe, poliţiştii au mers acum la faţa locului", a spus Dinu.

El a precizat că băieţelul este în stare gravă, fiind dus la spitalul din Câmpulung Muscel.

La rândul lor, reprezentanţii Serviciului Judeţeran de Ambulanţă Argeş au declarat că, iniţial, au primit un apel prin 112 pentru a interveni la un copil care suferise o criză de epilepsie, însă ulterior au fost anunţaţi că băiatul a fost dus la spital cu o maşină, fără a se aştepta intervenţia Serviciului de Ambulanţă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
image png
moda in perioada comunista, expozitie la muzeul judetean olt   foto alina mitran (10) jpg
mihaela bilic instagram jpg
gradinita pexels jpg
icoana Becali jpg 2 jpg
ilustratie politie jpg
femeie batrana jpeg
gheorghe sarbu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net