Parlamentarul Sebastian Buduruja, ├«n cazul City Insurance: ÔÇ×Conducerea ASF are meritul c─â a rupt pisica ├«n dou─âÔÇŁ

30 septembrie 2021
image
Numai anul acesta, City Insurance a fost amendat de ASF cu aproximativ 18 milioane de lei

Falimentul City Insurance, fostul lider al asigur─ârilor RCA, a ajuns ├«n Parlament. Miercuri, membri din conducerea Autorit─â╚Ťii de Supraveghere Financiar─â (ASF) au fost audia╚Ťi de c─âtre Comisiile reunite de buget-finan┼úe ale Parlamentului.

╚śedin╚Ťa a fost confiden╚Ťial─â, deoarece exist─â o anchet─â penal─â ├«n cauz─â ╚Öi unele informa╚Ťii nu pot fi f─âcute publice. ├Äns─â, vicepre╚Öedintelui Comisiei de buget din Camera Deputa╚Ťilor, Sebastian Burduja, a declarat c─â este vital ca banii care au fost frauda╚Ťi s─â fie recupera╚Ťi ├«n cel mai scurt timp.

ÔÇ×Conducerea actual─â are meritul, cel pu╚Ťin pre╚Öedintele ASF, c─â ├«n sf├ór╚Öit a rupt pisica ├«n dou─â, al╚Ťii nu au avut curaj s─â o fac─â. Sunt date publice c─â, ├«ntr-adev─âr, compania a h─âr╚Ťuit Autoritatea pe parcursul ultimilor ani. Au dat ├«n judecat─â ASF ╚Öi pe angaja╚Ťii acesteia. Au pretins ├«ntr-una, de ani de zile, c─â sunt de v├ónzare ╚Öi orice m─âsur─â ia ASF spuneau ei c─â prejudiciaz─â procesul de v├ónzare. Tactici de ╚Öantaj ╚Öi se vor pronun╚Ťa organele de anchet─â. Este o cercetare penal─â ├«n curs. ASF sus╚Ťine c─â ╚Öi-a f─âcut treaba at├ót c├ót are mandat s─â o fac─â, a dispus m─âsurile necesare, a ridicat licen╚Ťa, a suspendat de acum c├ó╚Ťiva ani administratorul, urmeaz─â ca Parchetul ╚Öi Procuratura s─â-╚Öi fac─â datoriaÔÇŁ, a sus╚Ťinut parlamentarul Buduruja.

ÔÇ×Este vital ca banii care au fost frauda╚Ťi s─â fie recupera╚Ťi ├«n cel mai scurt timpÔÇŁ

Sebastian Burduja a mai declarat: ÔÇ×Pe noi, ca parlamentari, ne intereseaz─â s─â regl─âm ├«n cel mai scurt timp eventuale deficien╚Ťe legislative, care poate nu au dat ASF toate p├órghiile necesare s─â intervin─â. Dac─â puteau s─â intervin─â ╚Öi nu au f─âcut-o trebuie s─â r─âspund─â, ├«mpreun─â cu alte institu╚Ťii implicate. De asemenea, am spus c─â este vital ca banii care au fost frauda╚Ťi, sau urmeaz─â s─â fie dovedit acest prejudiciu, s─â fie recupera╚Ťi ├«n cel mai scurt timp. Evident, ASF nu se ocup─â de recupararea acestor bani, dar sunt alte institu╚Ťii ale statului, Oficiul de combatere a sp─âl─ârii banilor, parchetele, care trebuie s─â ia urgent urma acestor bani ╚Öi s─â-i aduc─â ├«napoi ├«n ╚Ťar─â. Fiecare zi, or─â care trece poate ├«nsemna un demers mult mai complit de recuperare a banilor. Vorbim de sume foarte mari care au fost scoase din ╚Ťar─â ╚Öi aceast─â companie a fost fraudat─â. Ne intereseaz─â ca nu cet─â╚Ťenii rom├óni s─â aib─â o not─â de plat─â mai mare la sf├ór╚Öitul zilei. Degeaba FGA va pl─âti aceste poli╚Ťe City dac─â, de fapt, pre╚Ťul la RCA cre╚Öte.ÔÇŁ, conform financialintelligence.ro.  

Cite╚Öte ╚Öi: 

Pre╚Ťurile la RCA au explodat dup─â falimentul City Insurance. ├Än 24 de ore, s-au dublat. Iat─â dovada!

Falimentul City Insurance dublează poliţele RCA

carla s dreams bobonete 2 PNG
survivor2 png
kourtney kardashian travis barker (1) jpg
iumor jpg
alexandra stan sexy png
cub pepe png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
cipsuri jpeg
Alexander Kuzivanov jpg
variola maimutei jpg
canicula jpeg
traian basescu politician presedinte europarlamentar jpeg
protest cannes 2022 FOTO EPA EFE (4) jpg