Petre Daea a adormit în timpul unei intervenții TV. Momentul a devenit viral / VIDEO

Ultima actualizare:

Petre Daea a fost protagonistul unui moment inedit în timpul unei intervenții în direct la Antena 3 CNN. Episodul s-a petrecut vineri, 13 ianuarie, și a devenit viral în doar câteva ore.

Petre Daea a adormit în timpul unei intervenții TV
Petre Daea a adormit în timpul unei intervenții TV

O înregistrare dintr-o emisiune la Antena 3, în care ministrul Agriculturii pare că doarme și sforăie în timpul unei intervenții în direct, a stârnit amuzamentul românilor.

Petre Daea ar fi adormit în direct în timp ce aștepta să intre pe post, scrie Adevărul. Scena s-a întâmplat în timpul emisiunii „Decisiv” de la Antena 3 prezentată de Cătălina Porumbel, Gina Vacariu și Mădălina Mihalache. 

Ministrul fusese sunat pentru a oferi o explicație pe tema scumpirii produselor alimentare. Nu știm dacă subiectul complicat a fost de vină, dar, în timp ce aștepta să intre în direct, Petre Daea părea că a ațipit. Moderatoarele emisiunii au rămas uimite atunci când au început să se audă mai multe sforăituri și un respirat greu.

Reacția ministrului Daea, după ce s-a spus că a adormit în direct

După cele întâmplate, ministrul a fost contactat de Libertatea. Petre Daea a negat acuzațiile și susține că postul de televiziune dorește „să facă rating și pe somn”. Totodată, acesta precizează că nu doarme „nici noaptea, darămite ziua”.

„Ei vor să facă rating și pe somn. Și pe sforăit. Eu nu dorm nici noaptea, darămite ziua. Cum să adorm? Cine știe unde or fi dat ei telefon? Ei vor să facă rating pe sforăit? Să caute sforăitul atunci.

Nu merită să comentez așa ceva. Este dincolo de imaginația mea. Eu știu că m-au sunat și am răspuns la telefon, nici nu îmi dau seama ce a fost acolo”, a explicat Petre Daea pentru Libertatea.

„Cine știe pe cine or fi sunat ei? O fi sforăit vreunul de la ei, de acolo”

Ministrul a precizat că în momentul în care a fost sunat pentru a intra în direct se afla în mașină, întorcându-se dintr-o vizită în Neamț.

„Eram în mașină, veneam de la Neamț, eram în spate. În momentul în care m-au sunat la telefon, am răspuns și am intrat în direct. Pur și simplu.

Cine știe pe cine or fi sunat ei? O fi sforăit vreunul de la ei, de acolo, din legătura lor, nici nu pot să îmi dau seama. Cum să sforăi, domne? Eu nu dorm nici noaptea. Eu nu dorm nici noaptea, cum să sforăi în amiaza mare?”, a adăugat ministrul, potrivit sursei citate.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mircea Fechet, ministrul Mediului și Nicolae Ciucă, președintele Senatului, participă la evenimentul de lansare a Sistemului Garanţie-Returnare RetuRO la un supermarket din București. FOTO Inquam Photos / George Călin
image
image
image
image
image
image
preturi peste, slatina, olt   foto alina mitran (9) jpg
munte pixabay jpg
caine pixabay jpg
pensie jpg
restaurant 1284351 1280 jpg
vegetables 790022 1280 jpg
cirese pixabay jpg
dalmatian pelican 5791386 1280 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net