Povestea tristă a unei mame care a sărit în apă cu fata ei ca să moară. O tânără cu un ski jet le-a văzut

Ultima actualizare:

O mamă și fiica ei au luat împreună o decizie cumplită. Aceea de a-și pune capăt zilelor împreună. Și-au dus planul la capăt, dar când erau pe punctul de a se scufunda au fost văzute de o tânără care se plomba pe lac cu un ski jet. „Am văzut mai întâi picioarele, apoi capul. Mi-am dat seama că se rostogolește în apă”, a povestit eroina. 

Foto: Captură video Facebook/ Daniela Dan
Foto: Captură video Facebook/ Daniela Dan

O mamă și fiica ei au luat o decizie cumplită. Aceea de a-și pune capăt zilelor împreună. Și-au dus planul la capăt, dar când erau pe punctul de a se scufunda au fost văzute de o tânără care se plimba pe Mureș cu un ski jet. „Am văzut mai întâi picioarele, apoi capul. Mi-am dat seama că se rostogolește în apă”, a povestit ulterior salvatoarea.

Eroina cu Ski Jet

Daniela Denisia Dan este fiica unui cunoscut patron din Arad. Vineri pe 14 iulie, își petrecea ziua toridă pe malul Mureșului, unde dădea ture cu un Ski Jet. La un moment dat a observat ceva în apă și a condus vehiculul cât mai aproape.

Mi-am dat seama de la distanță că e un om care probabil s-a înecat și am început să mă apropii tot mai tare până când am văzut și capul, ea se răsucea în apă, mi-am dat seama că încă nu e moartă”, a povestit Daniela.

image

„Nu știa să înoate. Am prins-o de mână și am tras-o afară cât să îi iasă capul, după câteva secunde a vorbit. Am întrebat ce s-a întâmplat, mi-a răspuns: «am vrut să ne sinucidem, mama este în față»,” și-a continat povestirea salvatoarea.

A fost momentul în care tânăra a cerut ajutor celor de pe mal care puteau ajunge mai repede în zona indicată de femeia pe care tocmai o salvase.

image

Am început să strig ajutor pănă m-a auzit instructorul de la Voința care a venit în fugă. Eu îi făcusem semn că în față în apă mai este o doamnă. A sărit în apă și a mers să o caute”, povestește Daniela Denisia Dan.

S-a intervenit rapid și a fost găsită și mama. A fost scoasă la suprafață și transportată de urgență la spital, atât ea cât și fiica. A fost evitată de dublă tragedie, mulțumită unor oameni care au intervenit prompt.

Decizia femeilor are la bază o poveste foarte tristă

Cele două femei au 78, respectiv 52 de ani. Sunt mamă și fiică și toată viața au avut grijă una de alta. Nu mai au nicio rudă care să le treacă pragul.

Bătrâna s-a îmbolnăvit, iar fiica ei a avut grijă de ea până a clacat. Pentru că nu concepe viața fără mama ei aproape, cele două femei au luat decizia să moară împreună.

Daniela a povestit ulterior că femeia mai tânără salvată de ea din apă i-a mărturisit că mama sa este „bolnavă cu nervii” și că nu vrea să se trateze. „Nu mai rezist, am decis să ne sinucidem amândouă, eu nu pot să trăiesc fără ea”, i-a mărturisit femeie Danielei. Salvatoarea spune că femeia i-a mai povestit că nu mai are pe nimeni, doar pe mama ei, scrie Adevărul.

Mama este însă în stare gravă

Simina Roz, purtătorul de cuvânt al Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad, a declarat, sâmbătă, că fiica este stabilă, cooperantă sub supraveghere medicală pe Secția Clinică Psihiatrie, dar mama sa este în stare gravă pe Secția Clinică Anestezie și Terapie Intensivă II.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
Locul din orașul Slănic, Prahova, unde s-a stabilit un perimetru de siguranță în urma surpării unei străzi. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
focsa si sotia jpg
protest fabrica Ludus jpeg
img jpg
conac le richmond jpg
Card bancar plată cu cardul FOTO Shutterstock jpg
Printul Paul Lambrino de Romania si Printesa Lia (3) jpg
vama veche foto Digital Adviser2 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net