Prima roată panoramică cu oglinzi din România, inaugurată la Târgul de Paște de la Craiova

Târgul de Paște 2024 este organizat în perioada 19 aprilie-12 mai de Primaria Craiova, în Parcul Romanescu. Vizitatorii vor fi întâmpinați cu un decor de poveste, căsuțe unicat și prima roată panoramică placată cu zeci de oglinzi. Tema târgului de anul acesta va fi ”Albă ca Zăpada şi cei 7 pitici”. 


Prima roată panoramică din România, placată cu zeci de oglinzi, va fi inaugurată vineri, 19 aprilie, la Târgul de Paște din Craiova. Impresionanta construcție va reprezenta principalul punct de atracție pentru sute de mii de oameni care vor vizita Târgul de Paște, până la data de 12 mai, în Parcul Nicolae Romanescu.

Roata Oglinzilor are 40 de metri înălțime 

Roata Oglinzilor, așa cum este denumită, are 40 de metri înălțime, iar toate gondolele acesteia sunt placate cu oglinzi pentru a se integra în tematica Târgului de Paște, inspirată de povestea Albă ca Zăpada și cei șapte pitici. Roata panoramică a fost construită în Olanda, în 2023, respectând cele mai noi și înalte stardarde de calitate, iar gondolele au o capacitate totală de 140 de persoane. Mai mult, pentru ca experiența vizitatorilor să fie și mai memorabilă, accesul la roată se va face printr-o zonă placată cu oglinzi.

Roata Oglinzilor va fi completată și de alte atracții impresionante printre care Roller Coaster-ul Magic, care îi va transporta pe copii într-un univers de poveste. Accesul se va face printr-o butaforie uriașă sub forma unei Cărți Magice, inscripționată cu citate din Albă ca Zăpada și cei șapte pitici.

„Pentru că are o tematică inspirată de basmul Albă ca Zăpada și cei șapte pitici, am adus două atracții în premieră pentru România: Roata Oglinzilor și Roller Coaster-ul Magic. 

Prima roată panoramică din România placată cu oglinzi are în centru un ecran LED de trei metri diamentru, care va crea magie prin proiecția de vizualuri grafice cu mii de culori. În plus, are sute de mii de luminițe, o capacitate de 140 de persoane, iar cei care se vor urca în ea vor putea admira tot parcul, chiar și orașul, de la înălțime, plutind deasupra întregului Târg de Paşte. 

Roller Coaster-ul Magic este și el, o premieră pentru țara noastră. Accesul se va face printr-o Carte Magică, inscripționată cu citate din Albă ca Zăpada și cei șapte pitici”, declară Lucia Prăjișteanu, CEO Britta Trading.

Roata Oglinzilor și Roller Coaster-ul Magic de la Târgul de Paște de la Craiova completează seria atracțiilor gândite de organizatori, care includ căsuțele piticilor, unde se vor vinde produse tradiționale de Paște, Casa din pădure a prințesei, dar și Palatul Vrăjitoarei sau Mărul Otrăvit.

În cadrul Târgului de Paște va fi organizată și scena religioasă a Învierii Domnului, în parteneriat cu Mitropolia Olteniei.

Conform organizatorilor, noaptea, parcul va rămâne deschis până la orele 24.00, fiind amenajat de sărbătoare. Căsuțele din Târgul de Paște Craiova 2024 vor fi deschise zilnic, între orele 11.00 – 20.00 și vor oferi produse tradiționale, de la ouă încondeiate și produse de patiserie, la produse de artizanat și suveniruri. 

 Primarul Olguța Vasilescu vrea să facă din Craiova polul distracției de Paști și imediat după încheierea târgului începe altă mega-petrecere. Este vorba de „Zilele Municipiului Craiova 2024”, între 31 mai și 2 iunie, iar ca loc de desfășurare a fost aleasă Piața Mihai Viteazu. Deja se știe că vor urca pe scenă între alții Smiley, Theo Rose, Maria Dragomiroiu și Bere Gratis. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Evacuare militari ucraineni Azovstal - 17 mai 2022 / FOTO EPA-EFE
image
image
image
image
image
image
ayrton senna 30 ani de la moartea lui jpg
image png
439200637 840468834788027 9054120070225781105 n jpg
familie fericita in natura jpg
gradina pixabay jpg
simona bucura oprescu ministrul muncii jpg
faina jpg
1 maioneza de post cu cartofi jpg jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net