Prognoza Meteo, 15 februarie. Vremea se încălzește în toată țara

Administrația Națională de Meteorologie a emis prognoza meteo pentru pentru astăzi, 15 februarie, iar meteorologii anunță o vreme ce continuă să se încălzeazcă în toată țara.

prognoza meteo 9 ianuarie 2022 jpg

Astăzi, 15 februarie, ANM anunță un regim termic mult mai cald în majoritatea regiunilor, deoarece temperaturile vor fi mult mai ridicate decât media anuală specifică acestei perioade.

Vremea în România

Temperaturile maxime vor atinge astăzi valoarea chiar de 14 grade Celsius, iar în zonele montane, temperaturile minime se vor clasa în jurul valorii de -10 grade Celsius.

În toate regiunile, ANM anunță că vremea se va încălzi în toată țara, regimul termic fiind cu mult mai ridicat față de valorile înregistrate, în mod normal, în această perioadă. În partea de centru, nord-vest și vest, cerul va fi înnorat, iar precipitațiile vor fi slabe din punct de vedere cantitativ, acestea fiind prezente sub formă de ploaie. În anumite zone, diferențele de temperatură vor fi prielnice pentru apariția ceții sau chiar a poleiului.

Vântul va sufla, astăzi, slab spre moderat, cu intensificări în zonele crestelor montane. Temperaturile maxime fiind înregistrate în jurul valorii de 4 - 14 grade Celsius, în timp ce temperaturile minime resimțite în termometre se va clasa în jurul valorii de -4 și 6 grade Celsius, fiind chiar mai scăzute în anumite zone intramontane, potrivit meteoromania.ro

În zona montană, în special a Carpaților Orientali, temperaturile minime se vor clasa între -10 și -11 grade, iar în zona Dealurilor de Vest, temperatura va fi clasată între 3 și 4 grade Celsius.

Vremea în București

Vremea în București va fi mult mai caldă comparativ cu aceeași perioadă. Regimul termic va fi cu mult ridicat, cerul va fi variabil, iar vântul va bate slab spre moderat.

Temperaturile minime vor fi clasate între valorile de -3 și -1 grade Celsius. Dimineața, diferențele de temperatură vor favoriza condițiile de ceață. Temperatura maximă înregistrată fiind de 11 - 12 grade Celsius, influențată de zona orașului.

Trecător, dimineața și seara, ceața își va face prezența, dar aceasta se va disipa cu repeziciune.

Puteți urmări știrile Click! și pe Google News

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Tokyo FOTO Shutterstock
euro valuta bani pixabay jpg
batrana flori getty jpeg
supa oase1 jpg
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net