Propui un preparat și îl poți mânca gratuit dacă este ales. Campania inedită a unui restaurant din Capitală

Un restaurant din Capitală, Dumicat, deținut de Melinda Teohari, a lansat o campanie inedită în care îi îndeamnă pe clienți să propună preparate. Bineînțeles, surpriza este că, în cazul în care localul alege preparatul respectiv și îl introduce în meniu, clienții îl mănâncă gratis.

Le propui un preparat și dacă este ales, îl mănânci gratuit / foto: arhiva Click!
Le propui un preparat și dacă este ales, îl mănânci gratuit / foto: arhiva Click!

S-ar putea să fi auzit de Melinda Teohari de la Paninaro din București sau de la Soro Lume, unul dintre cele mai bune restaurante din România. La finalul anului trecut, a deschis restaurantul Dumicat, iar recent, a lansat o campanie inedită pentru clienți, prin care îi îndeamnă să propună preparate, iar dacă localul îl alege și îl introduce în meniu, aceștia îl mănâncă gratis.

Le propui un preparat și dacă ei îl aleg, tu îl mănânci gratuit

„Dragi gurmanzi și maeștri bucătari amatori! Dacă simțiți mereu că ceva vă lipsește din meniu, acum e momentul vostru! Pentru că ne place mâncarea și sigur și vouă, vă propunem un subiect de discuție la masă (noastră, sperăm) așa că vă lansăm întrebarea: Ce preparat v-ați dori în meniul nostru?

Cum procedăm?

1. Veniți la restaurant și completați un card cu recomandarea voastră pentru un preparat nou. Simplu, nu?

2. Puneți cardul în urna specială - nu, nu în coșul de gunoi!

3. Dacă alegem preparatul vostru, îl veți mânca **GRATIS**.

Serios, va fi MO-CA! Nu, nu pentru totdeauna. Am primit deja câteva sugestii interesante (și câteva surprinzătoare) și suntem super curioși să vedem ce idei grozave mai aveți! Așadar, haideți la noi, mâncați ceva bun și lăsați-ne o sugestie despre ce ați vrea să mâncați data viitoare. Cine știe, poate chiar voi veți decide noul nostru preparat vedetă!”, este mesajul publicat pe Instagram, de către administratorii restaurantului.

„Dumicat este un loc veggie friendly, pet friendly, cu un meniu ...”

De asemenea, Melinda Teohari, administratorul restaurantului Dumicat, a susținut că deși localul a avut la început același meniu ca cel de la Paninaro, cu timpul, a inclus preparate noi: „Dacă alegem acel fel de mâncare, cine l-a propus îl poate testa gratuit la fața locului, dacă ne place mult de tot și îl păstrăm în meniu o să vedem cum ne recompensăm, nu m-am gândit până acolo încă. Dumicat este un loc veggie friendly, pet friendly, cu un meniu gândit ca să fie shareubil, să poată fi împărțit între comeseni. Astfel toată lumea de la masă e împăcată. Vorba aceea, un blid cu mâncare îl împarți și cu dușmanul, mâncarea e cea care ne unește.

Am dorit să creez un alt meniu, difert față de Paninaro (n.r. fostul restaurant) pentru că toată lumea mă confunda cu Paninaro. Ba chiar la început, pentru că a trebuit ca în trei săptămâni să ne mutăm din fosta locație, am avut același meniu. Acum s-au așezat lucrurile și avem preparate noi. Jumătate de meniu e fără carne, dar eu nu concep să gătesc fără unt și lactate. E un meniu ardelenesc urban, cu influențe din copilăria maramureșeană, cu multe preparate comfort-food”, a declarat Melinda Teohari, pentru g4food.ro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Kate și William în 2022 la Royal Charity Polo Cup, Profimedia (3) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Euro dolari lei bancnote bani FOTO Shutterstock jpg
avioane parcate aeroport aterizare avion frankfurt shutterstock 1702941451 jpg
foto1 examen bac jpg
luca italianul 2 k6fi jpg
tigaie depositphotos1 jpeg
maia sandu1 jpg
Stefan cel Mare png
ceai freepik jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net