Situație de coșmar. Un restaurant s-a prăbușit peste clienți, în Spania. Zeci de persoane au fost rănite și cel puțin patru au decedat. Foto

O tragedie de proporții a zguduit insula Mallorca, din Spania, după ce un restaurant s-a prăbușit peste clienții săi, provocând cel puțin patru decese și rănind grav zeci de oameni.

Poză de la locul tragediei. Foto: Facebook.
Poză de la locul tragediei. Foto: Facebook.

Unde a avut loc acest incident în care 4 oameni au murit și alte zeci răniți

Incidentul tragic a avut loc în zona turistică Playa de Palma, la sud de capitala insulei, Palma. Purtătorul de cuvânt al serviciilor de urgență a confirmat că prăbușirea acoperișului unei clădiri cu două etaje, unde se afla restaurantul, s-a petrecut la finalul zilei. Printre victimele tragediei se numără și cetățeni străini, însă detalii despre aceștia nu au fost încă divulgate.

La fața locului, scenele sunt de coșmar. Numeroase echipaje de pompieri au intervenit rapid, iar ambulanțele au transportat răniții la spitale. Unul dintre pompieri a descris situația ca fiind "groaznică", cu oameni plângând și țipând sub dărâmături.

Operațiunile de căutare sunt încă în plină desfășurare

Echipele continuă salvarea. Foto: Facebook.
Echipele continuă salvarea. Foto: Facebook.

Echipele de salvare continuă operațiunile de căutare și salvare pentru a verifica dacă mai există supraviețuitori prinși sub ruine. În ciuda eforturilor intense, cauzele exacte ale prăbușirii rămân necunoscute.

Potrivit informațiilor furnizate de Agerpres, 20 de persoane au fost rănite în urma tragediei, însă presa italiană indică un număr mai mare, ajungând până la 25 de răniți. Conform serviciilor de urgență, șapte dintre aceștia sunt în stare foarte gravă, iar alți nouă în stare gravă. Toți răniții au fost transportați de urgență la spitale din Palma pentru a primi îngrijiri medicale.

  "De aceea, acum vă cerem liniște, pentru că avem nevoie de liniște pentru a vedea dacă auzim pe cinevaTerasa s-a prăbușit, probabil din cauza unei greutăți excesive", a spus purtătorul de cuvânt al poliției locale, adăugând că nu poate exclude ca cineva să fie încă prins acolo.  

Autoritățile locale, împreună cu premierul Pedro Sanchez, au asigurat că sunt mobilizate toate resursele pentru a face față situației. Cu toate acestea, investigațiile pentru stabilirea cauzelor prăbușirii continuă în timp ce comunitatea încearcă să își revină după această tragedie de neimaginat.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cornel dinu
image
image
image
image
image
image
bucatarie pexels jpg
rosii tomate istock jpg
printesa kalina a bulgarieri sotul copilul AFP jpg
statuie mihai Eminescu colaj facebook jpg
tantari jpg
wizz air pixabay jpg
cetate ardud
aer conditionat jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net