Rare╚Ö Bogdan: ┬źAm o so╚Ťie bogat─â ╚Öi frumoas─â! E fiic─â de milionar┬╗

Rare╚Ö Bogdan (47 de ani) a f─âcut dezv─âluiri inedite, miercuri (29 decembrie), invitat la podcast-ul lui Codin Maticiuc. Politicianul a vorbit despre via╚Ťa lui personal─â ╚Öi a dat detalii despre care pu╚Ťini oameni ╚Ötiau. ├Än stilul caracteristic, Rare╚Ö Bogdan a fost ironic ╚Öi la adresa clasei politice din Rom├ónia.

image
Rareș Bogdan a fost invitat în podcast-ul lui Codin Maticiuc

Rare╚Ö Bogdan este de p─ârere c─â politicienii nu trebuie s─â intre ├«n politic─â pentru a se ├«mbog─â╚Ťi ╚Öi consider─â c─â mare parte din clasa pulitic─â nu este foarte citit─â.

┬źS─ârac ╚Öi cinstit, nu exist─â a╚Öa ceva. Trebuie s─â fie bogat ╚Öi cinstit sau bogat ╚Öi mecenat. Aia este ideea pe care trebuie s─â mergem. Eu am spus atunci c├ónd am intrat ├«n politic─â, am ╚Öocat ├«n unele emisiuni. Pentru c─â am spus, domne, eu nu sunt s─ârac! Eu sunt destul de bogat, Dumnezeu mi-a dat destul de mult! Eu vreau s─â fiu bogat ╚Öi cinstit, vreau s─â fiu un politician care s─â intru bogat...╚Öi am intrat bogat ├«n politic─â, nu vreau s─â ies bogat din politic─â. Bog─â╚Ťia nu const─â numai ├«n finan╚Ťe bog─â╚Ťia const─â ╚Öi ├«n bagajul educa╚Ťional ╚Öi cultural. Mare parte din clasa politic─â din Rom├ónia are o problem─â cu cititul c─âr╚Ťilor. Nu te po╚Ťi opri la Trei iezi cucuie╚Ťi┬╗, a m─ârturisit Rare╚Ö Bogdan ├«n podcast-ul lui Codin Maticiuc.

De asemeneea, Rare╚Ö Bogdan a vorbit ╚Öi despre scenele jenante care au avut loc de Ziua Na╚Ťional─â a Rom├óniei, la parada de la Cluj ╚Öi a amintit ╚Öi de nefericitul incident ├«n care un jandarm a c─âzut de pe un cal, ├«n timpul ceremoniei: ┬źDac─â se ├«nt├ómpla ├«ntr-o alt─â ╚Ťar─â, erau da╚Ťi justi╚Ťiei. Cum a fost la Cluj, sau cum a fost boul ─âla care a c─âzut de pe cal. Da? Sau, nu mai zicem c─â dac─â se ├«nt├ómpla ├«n Rusia sau ├«n China erau direct aresta╚Ťi!┬╗

Rare╚Ö Bogdan, despre PSD: Am negociat cu ┬źpieile ro╚Öii┬╗

Rare╚Ö Bogdan i-a numit pe PSD ┬źpieile ro╚Öii┬╗ ╚Öi a spus vorbit pentru prima oar─â despre negocierile care s-au dus ├«ntre partide: ┬ź├Än astea trei s─âpt─âm├óni am tot avut dispute cu piele ro╚Öii, colegii no╚Ötri care au venit acum la guvernare. ╚śtiam c─â suntem diferi╚Ťi ├«n abord─âri, dar a fost senza╚Ťional─â aceast─â discu╚Ťie ╚Öi o spun ├«n exclusivitate. Am v─âzut diferen╚Ťe totale de abordare. Pe noi ne interesau cot─â unic─â, nu impozite, taxe ╚Öi cum aducem plus valoare adic─â ne interesau chestiuni legate de angajatori, de protec╚Ťia celor cu venituri foarte mici. I-am ├«ntrebat dintotdeauna, domne de unde lua╚Ťi banii? Dac─â aplic─âm tot ceea ce vre╚Ťi voi (PSD n.r), de unde Dumnezeu lu─âm banii? P─âi suntem la putere. P─âi nu e a╚Öa! Trebuie s─â nu dezechilibrezi.┬╗

┬źCel mai tare m-a deranjat c├ónd au atacat-o pe so╚Ťia mea┬╗

stanga
dreapta
florinabogdan2 jpg
florinabogdan jpg
rares bogdan sotie jpg

L─âs├ónd politica la o parte, Rare╚Ö Bogdan a vorbit ╚Öi de via╚Ťa personal─â. Fostul jurnalist a m─ârturisit c─â este un mare iubitor de art─â ╚Öi colec╚Ťioneaz─â tablouri ╚Öi icoane, unele de mare valoare. De asemenea, politicianul este un mare iubitor de ceasuri scumpe, unul dintre ele primit chiar de la so╚Ťia lui, Florina Bogdan. 

┬źAcest ceas l-am primit de la so╚Ťia mea acum 7-8 ani. So╚Ťia mea, trebuie s─â ├«n╚Ťelege╚Ťi, c─â este fiic─â de multi-milionari. Am o so╚Ťie foarte sportiv─â ╚Öi foarte bogat─â. ╚śi frumoas─â, ce ├«╚Ťi trebuie mai mult?┬╗, a spus politicianul. 

Europarlamentarul PNL a vorbit ╚Öi de momentul care l-a deranjat cel mai tare ├«n cariera lui de persoan─â public─â. El sus╚Ťine c─â

┬źCel mai tare m-a deranjat c├ónd au atacat-o pe so╚Ťia mea. Era vorba de perioada anului 2014, c├ónd eram pe o baricad─â puternic─â anti-Ponta, anti-PSD ╚Öi atunci au ap─ârut atacuri ├«nfior─âtoare legate de faptul c─â am f─âcut o zi de na╚Ötere ╚Öi o nunt─â strict ├«n scop de PR. (...) A fost o nunt─â unde au venit oameni foarte importan╚Ťi ├«ntr-adev─âr. I-au criticat rochia de mireas─â a so╚Ťiei mele. Sunt lucruri mici, dar care m-au deranjat. So╚Ťia mea a pl├óns pentru c─â i-au zis c─â a fost kitchoas─â rochia┬╗, a mai spus Rare╚Ö Bogdan.

Rare╚Ö Bogdan ╚Öi Florina Bogdan s-au c─âs─âtorit ├«n 2008 ╚Öi au ├«mpreun─â doi copii, un b─âiat ╚Öi o fat─â. 

image png
vladimir putin profimedia 0691860588 jpg
foto 1   Cristina Spatar JPG
card ajutor jpg
12 linda evangelista main jpg jpeg
1 carmen tanase jpg jpeg
trans bhutan cnn
rona hartner
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
Printesa Lia trecutul ei printul Paul Lambrino de Romania (10) jpg
pui de urs
trans bhutan cnn
vladimir putin profimedia 0691860588 jpg
pustnic japonez profimedie (4) jpg
card ajutor jpg