Rareș Bogdan: «Am o soție bogată și frumoasă! E fiică de milionar»

Ultima actualizare:

Rareș Bogdan (47 de ani) a făcut dezvăluiri inedite, miercuri (29 decembrie), invitat la podcast-ul lui Codin Maticiuc. Politicianul a vorbit despre viața lui personală și a dat detalii despre care puțini oameni știau. În stilul caracteristic, Rareș Bogdan a fost ironic și la adresa clasei politice din România.

Rareș Bogdan a fost invitat în podcast-ul lui Codin Maticiuc
Rareș Bogdan a fost invitat în podcast-ul lui Codin Maticiuc

Rareș Bogdan este de părere că politicienii nu trebuie să intre în politică pentru a se îmbogăți și consideră că mare parte din clasa pulitică nu este foarte citită.

«Sărac și cinstit, nu există așa ceva. Trebuie să fie bogat și cinstit sau bogat și mecenat. Aia este ideea pe care trebuie să mergem. Eu am spus atunci când am intrat în politică, am șocat în unele emisiuni. Pentru că am spus, domne, eu nu sunt sărac! Eu sunt destul de bogat, Dumnezeu mi-a dat destul de mult! Eu vreau să fiu bogat și cinstit, vreau să fiu un politician care să intru bogat...și am intrat bogat în politică, nu vreau să ies bogat din politică. Bogăția nu constă numai în finanțe bogăția constă și în bagajul educațional și cultural. Mare parte din clasa politică din România are o problemă cu cititul cărților. Nu te poți opri la Trei iezi cucuieți», a mărturisit Rareș Bogdan în podcast-ul lui Codin Maticiuc.

De asemeneea, Rareș Bogdan a vorbit și despre scenele jenante care au avut loc de Ziua Națională a României, la parada de la Cluj și a amintit și de nefericitul incident în care un jandarm a căzut de pe un cal, în timpul ceremoniei: «Dacă se întâmpla într-o altă țară, erau dați justiției. Cum a fost la Cluj, sau cum a fost boul ăla care a căzut de pe cal. Da? Sau, nu mai zicem că dacă se întâmpla în Rusia sau în China erau direct arestați!»

Rareș Bogdan, despre PSD: Am negociat cu «pieile roșii»

Rareș Bogdan i-a numit pe PSD «pieile roșii» și a spus vorbit pentru prima oară despre negocierile care s-au dus între partide: «În astea trei săptămâni am tot avut dispute cu piele roșii, colegii noștri care au venit acum la guvernare. Știam că suntem diferiți în abordări, dar a fost senzațională această discuție și o spun în exclusivitate. Am văzut diferențe totale de abordare. Pe noi ne interesau cotă unică, nu impozite, taxe și cum aducem plus valoare adică ne interesau chestiuni legate de angajatori, de protecția celor cu venituri foarte mici. I-am întrebat dintotdeauna, domne de unde luați banii? Dacă aplicăm tot ceea ce vreți voi (PSD n.r), de unde Dumnezeu luăm banii? Păi suntem la putere. Păi nu e așa! Trebuie să nu dezechilibrezi.»

«Cel mai tare m-a deranjat când au atacat-o pe soția mea»

Lăsând politica la o parte, Rareș Bogdan a vorbit și de viața personală. Fostul jurnalist a mărturisit că este un mare iubitor de artă și colecționează tablouri și icoane, unele de mare valoare. De asemenea, politicianul este un mare iubitor de ceasuri scumpe, unul dintre ele primit chiar de la soția lui, Florina Bogdan. 

«Acest ceas l-am primit de la soția mea acum 7-8 ani. Soția mea, trebuie să înțelegeți, că este fiică de multi-milionari. Am o soție foarte sportivă și foarte bogată. Și frumoasă, ce îți trebuie mai mult?», a spus politicianul. 

Europarlamentarul PNL a vorbit și de momentul care l-a deranjat cel mai tare în cariera lui de persoană publică. El susține că

«Cel mai tare m-a deranjat când au atacat-o pe soția mea. Era vorba de perioada anului 2014, când eram pe o baricadă puternică anti-Ponta, anti-PSD și atunci au apărut atacuri înfiorătoare legate de faptul că am făcut o zi de naștere și o nuntă strict în scop de PR. (...) A fost o nuntă unde au venit oameni foarte importanți într-adevăr. I-au criticat rochia de mireasă a soției mele. Sunt lucruri mici, dar care m-au deranjat. Soția mea a plâns pentru că i-au zis că a fost kitchoasă rochia», a mai spus Rareș Bogdan.

Rareș Bogdan și Florina Bogdan s-au căsătorit în 2008 și au împreună doi copii, un băiat și o fată. 

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net