Reprezentanții benzinăriei care a perceput sume la suprapreț spun că vor înapoia banii clienților

Reprezentanții unui lanț de benzinării care a majorat prețul carburanților pe fondul isteriei create recent în țara noastră, profitând de oamenii speriați de eventualitatea rămânerii fără combustibil, și-au cerut iertare și au anunțat că ar urma să înapoieze sumele percepute la suprapreț.

Reprezentanții benzinăriei au anunțat că vor înapoia diferența de bani Foto: Facebook
Reprezentanții benzinăriei au anunțat că vor înapoia diferența de bani Foto: Facebook

În urma unor informații false potrivit cărora, în urma războiului din Ucraina, în România ar exista probleme cu aprovizionarea de combustibil, care de asemenea s-ar scumpi, s-a iscat o adevărată isterie în masă, oamenii îmbulzindu-se la benzinării pentru a cumpăra carburant. 

Bezinăria își cere iertare pentru tarifele practicate

Multe astfel de locații au profitat însă de situație și de naivitatea oamenilor care făceau cozi uriașe în fața benzinăriilor și au majorat rapid tarifele carburanților. Miercuri seara, 9 martie, cel mai scump carburant (9.99) a fost înregistrat la staţiile Eso Petrol din Timişoara, Dumbrăviţa, Giroc şi Moşniţa Nouă, și ulterior prețurile s-au extins în toată reţeaua din ţară.

Panicați în urma informațiilor apărute, oamenii din toată țara au format cozi infernale și au luat cu ei canistre şi tot felul de recipiente cât mai mari, pentru a le umple cu combustibil. Profitând de situație, la unele staţii preţul pentru un litru de benzină sau motorină s-a apropiat chiar și de 10 lei. 

După ce ministrul Energie a dezmințit informațiile apărute, explicând că nu este motiv de îngrijorare și îndemându-i pe oameni să nu mai stea inutil la cozi, cei de la Eso Petrol au modificat prețurile, speriaţi de consecinţe. Într-un final, au revenit la tarifele practicate iniţial.

Mesajul transmis de Eso Petrol. Vor înapoia diferența de bani

Conducerea firmei românești Eso Petrol a transmis și un mesaj în care îşi cere scuze pentru explozia preţului şi s-a oferit să restituie diferenţa de bani de la preţul iniţial, pe baza bonului fiscal.

În urma deciziilor impulsive din data de 09.03.2022, la reacţia unora care au venit să alimenteze în tot felul de recipiente cantităţi foarte mari, într-un moment în care aveam informaţii de la parteneri referitoare la o creştere a preţului peste noapte cu sume însemnate şi riscul de a rămâne fără stocuri de carburant pe termen lung, fără să ne gândim la impactul asupra clienţilor de bună credinţă, vedem necesitatea de a veni cu scuzele noastre sincere, susţinute de înapoierea diferenţei de bani de la preţul iniţial la cel mărit, pe baza bonului fiscal. În speranţa că veţi reuşi să înţelegeţi reacţia noastră în condiţiile date, vă mulţumim anticipat.”, au transmis reprezentanții Eso Petrol. În această dimineaţă, în stațiile lor preţurile erau 7,85 pentru benzină şi, 8,18 pentru motorină, potrivit Adevărul.

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!   

cub gabriela marin denise pilafai png
mariana moculescu jpg
1 horoscop luna noua in berbec jpg jpeg
shutterstock 165207755B jpg
Urşi ZOO Târgovişte. FOTO
cabral dominicana jpg
Culita Sterp masina accident (1)B jpg
cub florina mihaila sexy braileanca png
Răzvan Burleanu în Qatar FOTO Twitter
Mercenari Wagner FOTO Telegram png
image
image
image
image
foto1 la sfinxB jpg
shutterstock 165207755B jpg
minivacanta 1 decembrie jpg
foto 1 bec economic jpg
Screenshot 2022 11 29 at 21 10 20 png
Urşi ZOO Târgovişte. FOTO