Rezultatul autopsiei Anei Oros, femeia ucisă de câini lângă Lacul Morii!

Ana Oros Daraban a murit după ce I-a fost sfâțiată de colții maidanezilor artera femurală, declanșându-se o hemoragie mortală. Este rezultatul autopsiei femeii ucise de câini pe un teren viran de la Lacul Morii. Ana va fi înmormântată sâmbătă în orașul natal, Baia Mare după cum a dezvăluit soțul ei. 

Ana Oros Daraban
Ana va fi înmormântată sâmbătă la Baia Mare

Analizele făcute la Institutul de Medicină Legală au arătat clar cum femeia a avut practic picioarele hăcuite de colții maidanezilor. Autopsia a dezvăluit că artera femurală a fost sfâșiată, ceea ce a produs moartea rapidă a femeii. Femeia a sângerat până la moarte și avea mușcături pe toată suprafața corpului au explicat specialiștii. 

Ce spune autopsia Anei Oros 

”Leziunile majore produse de mușcăturile câinilor au fost incompatibile cu viața. Hemoragia externă a fost masivă și a condus la deces.  

Mușcăturile au produs leziuni și la nivelul unor vase de sânge mari, inclusiv artera femurală”, au precizat surse judiciare pentru Gândul

Cei care au văzut cadavrul imediat după ce au sosit echipajele de prim ajutor nu o să poată uita prea curând scenele terifiante. 

"Era dezbrăcată, fără haine pe ea, erau rupte, împrăștiate peste tot, picioare rupte, mâini. Erau murdari de sânge toți câinii.”, a spus un martor citat de wowbiz.ro 

Mesajul emoționant al soțului Anei Oros 

Soţul Anei Oros a postat pe Facebook un mesaj emoţionant: ”Mi-e dor de tine Ana ! Păşeşte în Lumina Lui ! Ne vom întâlni acolo mai târziu şi vom mai râde încă o dată cu toţii”. 

Ulterior, într-o altă postare, el a prezentat detaliile legate de ceremonia de înmormântare, care ar urma să aibă loc sâmbătă, în oraşul natal al Anei Oros, Baia Mare. ”Vă mulţumesc pentru înţelegere şi pentru compasiunea arătată Anei în decursul ultimelor zile”, afirmă bărbatul în finalul mesajului. 

”Este un moment extrem de greu pentru familia Anei, pentru toţi prietenii şi cunoscuţii ei. Apreciem atenţia şi dorinţa de a mediatiza acest caz, însă, vă adresăm rugămintea de a ne înţelege durerea şi mai ales faptul că membrii familiei nu au puterea de a da, în aceste momente, declaraţii presei şi reprezentanţilor mass media.  

Din aceste motive, vă rugăm să ne respectaţi aceste momente îndurerate, de o deosebită încărcătură emoţională. Sperăm ca în viitorul cel mai apropiat să nu mai existe astfel de evenimente, cu pierderi de vieţi omeneşti, victime ale atacurilor canine, într-o societate civilizată, aliniată la valorile europene şi internaţionale cele mai înalte”, a transmis în numele familiei Anei Oros, Asociatia Initiativa pentru Responsabilitate Civica pentru Victimele Atacurilor Canine, care afirmă că i-a acordat consiliere femeii după primul atac al câinilor, din aprilie 2022

Cum a murit Ana Oros

Ana Oros Daraban a murit în dimineața zilei de 21 ianuarie în timp ce făcea jogging pe un teren viran situat în zona Lacului Morii, la limita dintre sectorul 6 și comuna Chiajna. Potrivit informațiilor din dosarul morții Anei Oros preluate de europalibera.org, atacul a fost văzut de la mare distanță, peste un kilometru, de un bărbat care se plimba cu soția. Acesta a fugit să alunge haita de maidanezi dar era prea târziu

Autopsia a relevat că victima, Ana Oros, care alerga în zonă, avea multiple mușcături, secționarea arterei femurale fiind principala cauză a decesului.”Martorul care a sunat la 112 era departe, la un kilometru și jumătate de locul atacului, undeva de pe malul celălalt al lacului. Se plimba cu soția, a alergat spre locul cu pricina, dar nu a mai putut să facă nimic. Până a sosit echipajul SMURD a decedat”, precizează sursa citată, preluând informații din anchetă.

În aceeași zonă Ana Oros mai fusese atacată de maidanezi scăpând doar printr-un miracol. Era aprilie 2022

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
Regele Charles Kate Middleton jpg
Vitamina FOTO Shutterstock jpg
lapte pixabay jpg
image
image
actualitate.net
image
actualitate.net