Sala Palatului, martora unui spectacol memorabil cu Ricchie e Poveri

Ultima actualizare:

Seara trecută, Sala Palatului a fost încântată de ritmurile și melodiile italienești ale trupei Ricchie e Poveri, care au oferit un concert live de peste două ore, captivând publicul și creând o atmosferă de neuitat. Artiștii au reușit să aducă entuziasmul și căldura muzicii lor în inimile fanilor din România.

Ricchie e Poveri la Sala Palatului. Poze: arhiva.
Ricchie e Poveri la Sala Palatului. Poze: arhiva.

Un moment de excepție: talentul unei fetite de cinci ani

Momentul de vârf al serii a fost marcat de apariția pe scenă a unei fetițe curajoase de numai cinci ani, care, alături de trupa Ricchie e Poveri, a cântat live și a demonstrat o cunoaștere perfectă a versurilor. Audiența entuziasmată a răsplătit curajul micuței cu ropote de aplauze. "Ricchie e Poveri s-au simțit bine în România, au fost conduși de un Ford Mustang GT de la Neste Automotive, au mâncat bucate tradiționale românești și au plecat cu zâmbetul pe buze și cu promisiunea că se vor întoarce cu surprize pentru publicul din România," a declarat Radu Groza, unul dintre organizatorii evenimentului.

Succesul cuceritor al trupei

image

Organizatorii evenimentului, Radu Groza și Dan Anghel, au asistat cu mândrie la spectacolul plin de energie și emoție al trupei Ricchie e Poveri. Sala Palatului a fost invadată de aplauze și strigăte de bucurie, iar atmosfera incendiară a confirmat succesul obținut de acești artiști italieni îndrăgiți.

Richard Clayderman, celebrul pianist, în concert pe 18 martie 2024 la Sala Palatului

Urmează un alt eveniment muzical de excepție în seria "Legende in Concert" Pe 18 martie 2024, celebrul pianist Richard Clayderman va susține un concert 100% live la București. Fanii muzicii clasice și romantice pot achiziționa biletele pentru acest eveniment începând de astăzi, de la ora 10:00, direct de pe site-urile de specialitate.

Spectacolul incendiar cu Ricchie e Poveri la Sala Palatului a demonstrat încă o dată că muzica este o limbă universală capabilă să aducă bucurie și conexiuni unice.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ebrahim Raisi FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
alergii  jpg
protest INQUAM Photos  jpg
khamenei alegeri tw1 jpg
florentina jpg
Magazin FOTO  Unsplash jpg
bucharest jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
edesia ro 202207 miedul bautura straveche din miere de albine 02 1024x684 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net