Salvaţi-i puiuţul!

Ultima actualizare:
Fetiţa era gestantă când  a fost capturată de hingheri (Foto: Zoltan Lorencz)
Fetiţa era gestantă când a fost capturată de hingheri (Foto: Zoltan Lorencz)

Cel mai mic maidanez cazat în adăpost are cinci zile. Este singur la părinţi şi s-a născut chiar în ziua în care s-a dat undă verde eutanasierii câinilor fără stăpân!

Când a fost ridicată de pe stradă, de undeva din sectorul 6 al Capitalei, Fetiţa - cum este alintată de îngrijitori - era deja gestantă. După numai câteva zile de când a ajuns în adăpostul din Mihăileşti - Giurgiu, a adus pe lume un puiuţ alb complet, frumos foc şi sănătos tun. Din nefericire, soarta îi este potrivnică!

Dacă nu se va găsi un suflet milostiv care să îi ia acasă, mămica lui va fi eutanasiată, iar el va fi lăsat în plata Domnului. Neînţărcat, nu va avea prea multe şanse de supravieţuire.

„Pentru mămică, stresul adăpostului este dublat de instinctul matern. Este speriată, tremură toată şi se învârte mereu în jurul puiului", ne-a explicat unul dintre medicii care se îngrijesc de sănătatea animalelor din adăpost.

Reporterii Click! au mers la ţarcul în care sunt cazaţi puiuţul şi mămica lui. Căţeluşa era atât de speriată, încât a rămas stană de piatră lângă puiuţul ei. Teamă şi disperare - atât exprimau ochii ei blânzi.

Vrei să-i iei acasă pe Fetiţa şi puiuţul ei? În primul rând, trebuie să suni la adăpost (021.312.95.55) pentru a stabili ziua şi ora la care vei veni. Trebuie să ştii că programul de adopţii la adăpostul Mihăileşti este între orele 09.00- 15.00, lunea, miercurea şi vinerea.

Odată ajuns aici, vei completa un chestionar de adopţie. Nu uita buletinul acasă ! Fără el nu poţi face adopţii. În plus, va trebui să faci dovada faptului că deţii un spaţiu unde vei adăposti căţeii. Pe proprie răspundere îţi asumi să ai grijă de ei, să-i vaccinezi şi, bineînţeles, să nu-i abandonezi. În cazul în care eşti prins sau reclamat că ai abandonat căţelul adoptat, vei primi o amendă între 1.000 şi 10.000 de lei. 


    Fetiţa era gestantă când  a fost capturată de hingheri (Foto: Zoltan Lorencz)
Fetiţa era gestantă când a fost capturată de hingheri (Foto: Zoltan Lorencz)

Familia primului ministru Victor Ponta s-a mărit recent cu un nou membru. Anunţul a fost făcut chiar de şeful guvernului, care a publicat pe facebook o fotografie în care apar mama şi fiica sa Irina, dar şi căţelul Fredy. Ponta îi îndeamnă pe români să adopte câini, spunând că aceasta ar fi singura soluţie. „Nu aş fi deloc mândru să trăiesc într-o ţară care măcelăreşte animale", a spus premierul.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
manastire jpg
marea britanie shutterstock1 jpg
case sat romania shutterstock jpg
casa radio jpg
masina volan pixabay1 jpg
 Magos Olariu Constanta  jpg
gradina curte flori istock jpg
George Coşbuc
image
actualitate.net
image
actualitate.net