Scandal de proporții în parcarea unui supermarket din Bucureşti. 12 persoane s-au bătut, trei au ajuns la spital

Scene de „groază” s-au petrecut, azi, în parcarea unui supermarket, aflat în Sectorul 1 al Capitalei. Poliția a intervenit imediat să oprească o bătaie generală.

Scandal în parcarea unui supermarhet din Bucureşti – 12 persoane s-au bătut / foto: arhivă
Scandal în parcarea unui supermarhet din Bucureşti – 12 persoane s-au bătut / foto: arhivă

Poliţiştii din Bucureşti au intervenit pentru aplanarea unui conflict spontan, apărut parcarea unui supermarket bucureștean. 12 persoane s-au bătut, şapte persoane fiind rănite. Trei au fost transportate la spital.

De la ce a pornit scandalul

Se pare că, scandalul ar fi pornit de la locurile de parcare, potrivit News.ro. „La data de 29 octombrie 2023, în jurul orei 16:35,

Direcția Generală de Poliție a Municipiului București - Secția 2 a fost sesizată cu privire la faptul că, în parcarea unui complex, din Sectorul 1, pe fondul unor neînțelegeri privind un loc de parcare, are loc un conflict, între mai multe persoane.

Când polițiștii au ajuns la fața locului, că starea conflictuală fusese aplanată, fără ca persoane implicate să se agreseze, arată Poliţia Capitalei.

S-au agresat reciproc

În jurul orei 17.20, Poliția Capitalei a fost sesizată cu privire la faptul că, în starea de apărare, are loc un nou conflict, la fața locului stabilindu-se că 12 persoane s-ar fi agresat reciproc. În urma intervenţiei poliţiştilor, conflictul a fost aplanat.

În urma evenimentului nefericit, 7 persoane ar fi suferit leziuni, 3 dintre acestea fiind transportate la spital, conștiente”, au mai spus polițiștii. La sediul Poliţiei au fost duse toate persoanele implicate, pentru a se stabili ce s-a întâmplat.

Parcările supermarketurilor din București, periculoase în ultima vreme

Luna trecută, tot în parcarea unui supermarket, de data asta din Sectorul 3, un bărbat a fost înjunghiat. Agresorul a fost prins la scurt timp de poliţişti.

„La data de 17 septembrie 2023, în jurul orei 13.45, Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti - Secţia 13 a fost sesizată cu privire la faptul că, în parcarea unui supermarket din Sectorul 3, în urma unui conflict spontan, un bărbat, în vârstă de 40 de ani, ar fi fost agresat cu un obiect tăietor-înţepător”, anunţă, duminică, Poliţia Capitalei.

Sursa citată a precizat că la faţa locului s-au deplasat de urgenţă poliţişti din cadrul secţiei şi un echipaj de prim-ajutor.

„Victima a fost transportată la spital, pentru a-i fi acordate îngrijiri medicale suplimentare. La scurt timp, poliţiştii Secţiei 13 au depistat un bărbat, în vârstă de 37 de ani, bănuit de săvârşirea faptei, fiind condus la sediul secţiei”, a mai transmis sursa citată.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
old man 1147288 1920 jpg
SpotPolarBearHiddenAmongPandasOpticalIllusionIQTest jpg
loto jpeg
YXNoPTM0MmQ5ZWI3MGQ5YThkYTRlNjk2MmZjMjYxMTU2ZDQ1 thumb jpg
castraveti png
lumina sfanta de paste jpeg
tunelul daniela jpg
vreme furtuna png
image
actualitate.net
image
actualitate.net