Scandal în USR! Înjurături ca pe stadion, după demisia lui Dacian Cioloș

Șerban Marinescu, membru în Secretariatul General al USR și fost candidat al partidului pentru un post de deputat în Teleorman a comentat demisia lui Dacian Cioloș utilizând un limbaj demn de stadion, pe pagina personală de Facebook.

Dacian Cioloș a demisionat din USR, marți, 31 mai
Dacian Cioloș a demisionat din USR, marți, 31 mai

M**e Cioloș. N-ai cum, frate. Să ne freci timp de doi ani, să ne dăm toți peste cap, să ne certăm între noi, să ne facem planuri, să muncim. Să fii ales președintele partidului prin votul tuturor membrilor și să îți dai demisia.

Limbaj de mahala, în loc de „Rămas bun”

Și apoi să pleci din partid și să zici că îți faci altul. Asta e, ai înțeles un că**t din politică. Să te uităm cât mai repede”, a transmis Șerban Marinescu, marți, 31 mai, pe pagina sa de Facebook.

Dacian Cioloș și Ramona Strugariu, Dragoș Pîslaru, Alin Mituța, Dragoș Tudorache au demisionat, marți, 31 mai, din Uniunea Salvați România și au anunțat că vor fonda o nouă formațiune politică numită REPER, adică „Reînnoim Proiectul European al României”.

Cei cinci demisionari din USR sunt europarlamentari și au pus gestul lor pe seama unui conflict apărut între ei și conducerea actuală a partidului.

Citește și: Ce salariu are Cătălin Drulă și cum a ajuns în Ministerul Transporturilor: «Am trecut de la 7000 de dolari la....»

Nu vedem la conducerea USR nici dorința, nici maturitatea de a accepta greșelile trecutului și de a schimba o direcție care duce partidul spre irelevanță politică. Nu mai girăm refuzul de a atrage şi promova competențe (oameni și idei) și de a dezvolta organizația.

Incompatibilitate cu liderii partidului

Vedem un cerc restrâns de membri care își consolidează puterea internă prin mijloace politice neconforme cu valorile noastre și ale electoratului reformist din România”, au transmis ei într-un comunicat de presă semnat la comun.

Șerban Marinescu s-a implicat în campaniile electorale ale USR pentru alegerile europarlamentare și alegerile prezidențiale din 2019 și, totodată, pentru alegerile locale și parlamentare din 2020.

Citește și: Mărturiile cutremurătoare ale parlamentarului USR care a fost în Bucha: «Mirosul este unul pregnant de ars și totul în jur îți dă fiori»

Așadar, el îi cunoaște bine pe cei cinci demisionari. Bineînțeles că limbajul suburban nu a fost digerat prea ușor de apropiații săi.

Unii i-au transmis mesaje utilizând un limbaj similar și alții pur și simplu i-au atras atenția, îndemnând la mai multă atenție din partea sa atunci când lansează mesaje publice.

Dezamăgit de plecarea lui Cioloș

Răspunsul său nu a întârziat să apară, mesajul fiind scris într-o manieră similară postării principale: „Am susținut tot timpul alianța și fuziunea, am muncit și mi-am pus speranțele în ea. I was a believer.

Un lider trebuie să conducă și să îi protejeze pe cei care lucrează în spatele lor. Azi, Cioloș s-a pi**at pe toată munca mea. It's personal. Hai să ne gândim la asta și să nu ne mai oprim în vocabular”.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Turmă de zimbri Romania. FOTO The Guardian
image
image
image
image
image
image
gradinita pexels jpg
icoana Becali jpg 2 jpg
ilustratie politie jpg
femeie batrana jpeg
gheorghe sarbu jpg
litoral jpg
new caledonia 1434179 1280 jpg
insula oi jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net