Sergiu, tăticul călăreț din Iași, are probleme cu legea. De ce a fost trimis în judecată

Sergiu Ciubotariu, ieșeanul care a devenit cunoscut după ce mers călare pe cal la maternitate să-și vadă nou-născutul, a fost trimis în judecată alături de alți doi indivizi. 

Sergiu Ciubotariu a mers călare la maternitate în Iași
Sergiu Ciubotariu a mers călare la maternitate în Iași

Nu este pentru prima dată când bărbatul are probleme cu legea. În urmă cu doi ani, el a fost prins de polițiști în trafic, conducând fără a avea permis auto. Acum, Sergiu Ion Ciubotariu a fost trimis în judecată pentru că a snopit în bătaie un vecin.  

Pe 21 aprilie, procurorii ieșeni l-au trimis în judecată pe Sergiu Ion Ciubotariu, alături de Daniel Costel Barbu și de Petru Robert Barbu, tulburarea ordinii și liniștii publice, lovire și alte violențe și violare de domiciliu. Conform procurorilor, cei trei au bătut un bărbat, cu bâte și topoare, până au intervenit vecinii, scrie bzi.ro.

„Agenții din cadrul Secției VI de Poliție fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice și lovire. Pe 26 februarie 2022, 3 bărbați ar fi tulburat ordinea și liniștea publică în timp ce s-ar fi aflat în curtea unui imobil, iar, apoi, pe o stradă din Municipiul Iași și ar fi agresat un bărbat. Doi dintre bărbații bănuiți de comiterea faptelor au fost reținuți de polițiști pe 2 martie 2022. Cercetările continuă”, a precizat atunci Anca Vîjiac, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Iași.

În urma agresiunii, medicii au stabilit că victima avea nevoie de 20 de zile de recuperare.

„Călărețul” Sergiu a mai avut probleme cu legea

Nu este prima dată când tăticul călăreț de la Iași are probleme cu legea. Pe 13 mai 2020, acesta a fost oprit în trafic de polițiști. Se afla la volanul unui VW Golf, deși nu avea permis de conducere. Așa s-a ales cu dosar penal pentru conducerea unui autovehicul fără a deține permis de conducere. 

Sergiu a devenit cunoscut la sfârșitul lunii martie 2020, când a ajuns la Maternitatea „Elena Doamna” din Iași călare pe un cal, ca să-și vadă soția și nou-născutul, un băiețel perfect sănătos. Proaspătul tătic mai avea acasă două fetițe.

În urma acestui eveniment, Sergiu a primit donații de la sute de oameni. Ajutat și de luptătorul K1, Cătălin Moroșanu, impresionat de soarta tânărului tătic, acesta și-a putut cumpăra o locuință unde să stea împreună cu familia. Numai că, după câteva luni, bărbatul a vându-o și și-a luat alta, mai ieftină.

Eu sunt la muncă acum, lucrez la Cotnari, la vie. Am vândut casa pe care am primit-o iniţial, pentru că nu mă mai puteam descurca acolo. Am dat-o cu aceeaşi sumă cu care am luat-o, 37.000 de euro. Cu banii, mi-am luat o altă casă, pe Cicoarei, şi mi-am ajutat şi fraţii cu restul de bani. Pe casa aceasta am dat peste 20.000 de euro, am acte pe teren, pe tot. Eu nu mă puteam descurca acolo unde eram iniţial”, a spus Sergiu Ciubotariu, la vremea respectivă, pentru bzi.ro.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Orasul Vilnius FOTO getyourguide.com
image
image
image
image
image
image
maria vacarescu  jpg
bebelus bona imagini jpg
mana maicii domnului jpg
ploaie jpg
ion luca caragiale captura video jpg
church 407846 1280 jpg
liturgy 5003278 1280 jpg
cel mai lung cuvânt din lume jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net