Străzile din Otopeni s-au transformat în râuri. Ploile au făcut ravagii, iar traficul a fost afectat. VIDEO

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Ploile au făcut ravagii în Capitală. Se pare că nici măcar canalizările nu au făcut față, întrucât străzile s-au transformat în râuri. Click! are imagini exclusive cu dezastrul provocat de ploile torențiale care au luat cu asalt Bucureștiul. 

Inundații în București
Inundații în București

Ploile au făcut dezastru pe străzile din Capitală

Bucureștenii nu au putut circula normal pe străzile din Capitală, întrucât ploile torențiale de miercuri au făcut ravagii. Dezastrul poate fi observat și în apropiere de Aeroportul Otopeni. Canalizările nu au putut prelua volumul uriaș de apă, drept pentru care străzile s-au inundat.

Mașinile au înaintat cu greu în această zi, după ce ploile au inundat Capitala. Traficul rutier este dat peste cap, deoarece sistemul de canalizare a fost incapabil să colecteze toată apa.

În interval de doar câteva ore, Capitala a fost lovită de grindină și furtuni devastatoare, urmate de inundații care au provocat dificultăți în rândul șoferilor care au circulat astăzi pe străzile din Otopeni.

Mai multe orașe au fost afectate de inundații

Ploile au afectat, de asemenea, mai multe orașe din țară. La Iași, șoferilor le-a fost la fel de greu să înainteze pe drumuri și doar câțiva dintre conducătorii auto și-au făcut curaj să circule prin bălțile uriașe de apă. Două pasaje și mai multe străzi din localitate au fost inundate în mai puțin de 15 minute, potrivit stirileprotv.

De asemenea, constănțenii au primit un mesaj RO-alert în această dimineață, conform căruia ploile și grindina au devastat litoralul românesc. Așadar, la începutul zilei, mai multe cartiere din Constanța s-au inundat în mai puțin de 15 minute din cauza cantității colosale de apă.

ANM a emis cod portocaliu de furtună în mai multe zone, precum: Constanța, Năvodari, Ovidiu, Eforie, Techirghiol, Cumpăna, Castelu, Poarta Albă, Agigea, Valu lui Traian, Lumina, și Bărăganu.

Sudul litoralului a fost spulberat de ploile abundente în ultimul week-end din luna august, iar cea mai afectată localitate a fost stațiunea Vama Veche.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Kate și William în 2022 la Royal Charity Polo Cup, Profimedia (3) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Copil bolnav FOTO Shutterstock jpg
dig vaslui jpg
trandafiri, freepik jpg
vladimir putin gettyimages jpg
neil cox j antic nud biciclisti profimedia (3) jpg
calorifer_shutterstock 2123771615 jpg
aleea cununilor facebook jpg
piki antena 1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net