Vești noi pentru pasagerii afectați de anularea zborurilor. Mesajul celor de la Tarom

Tarom a făcut un anunț important privind situația pasagerilor care întâmpină probleme din cauza zborurilor anulate de Blue Air. Într-un comunicat de presă transmis miercuri, 7 septembrie, reprezentanții companiei naționale au anunțat că vor „face eforturi intense pentru a suplimenta capacitatea de operare.”

image

Citește și: Prima reacție a Blue Air la criza pasagerilor, după sistarea zborurilor companiei

Au început să apară tot felul de reacții pentru a rezolva contexul dificil în care se găsesc mulți români rămași din senin fără zboruri. 

Tarom a anunțat că se află într-o perioadă foarte aglomerată, iar aeronavale sale sunt pline, folosind la „maximum capacitatea de transport” a avioanelor. Cu toate acestea, compania națională va căuta variante de introducere a unor curse speciale, se arată în comunicatul transmis astăzi.

Vezi și: Wizz Air oferă bilete cu preț redus pentru pasagerii Blue Air. Cât costă și cum poți să profiți de ofertă

Tarom căuta soluții pentru pasageri

„În contextul actual legat de suspendarea zborurilor Companiei Blue Air, TAROM precizează că, deși se află într-o perioadă cu un program de zbor foarte aglomerat și un factor de încărcare care utilizează la maximum capacitatea de transport a aeronavelor, va depune toate eforturile necesare pentru a veni în întâmpinarea nevoilor cetățenilor români afectați, care se află momentan blocați pe diverse aeroporturi din străinătate.

Vom analiza cu atenție, și ca de fiecare dată, vom face eforturi intense pentru a suplimenta capacitatea de operare și a identifica soluții de introducere a unor curse speciale în acest context dificil”, se arată în comunicatul transmis de Tarom.

Vezi și: Haos pe aeroporturile din România! Pasagerii Blue Air fac scandal. Zborurile le-au fost anulate

O companie aeriană are o ofertă pentru pasagerii afectați de anularea zborurilor

Un alt anunț important a fost făcut a doua zi după ce a început haosul pentru mulți dintre români. Pasagerii afectați de anularea zborurilor Blue Air pot rezerva acum bilete pe zboruri Wizz Air cu tarife începând de la 49.99 EUR, a anuțat cunoscuta companie low cost, într-un comunicat de presă.

Pentru a profita de ofertă, pasagerii trebuie să utilizeze codul rezervării Blue Air. Rezervările pot fi efectuate prin intermediul paginii Wizz Air pentru tarife speciale https://wizzair.com/en-gb#/rescue.   

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

cub ioana nastase png
cub bianca dragusanu png
cub paula seling png
FotoJet jpg
FotoJet (4) jpg
FotoJet (5) jpg
infidelitate 0 jpeg
De ce participa de fapt Andreea Tonciu la Survivor Romania 2022 jpg
image
image
image
image
image
image
087 women 19 Camelia Sucu (1) jpg
gemene 2 png
Daniela Gaviria jpg
shutterstock 676013005b jpg
Imagine WhatsApp 2022 12 07 la 10 47 33 jpg
FotoJet (4) jpg