Tranzacție colosală. Cei mai de succes români au cumpărat un complex hotelier celebru în Elveţia

După ce anul trecut au dat lovitura cu achiziția emblematicului Grand Hotel Gardone, monument istoric inaugurat în anul 1884, de pe malul lacului italian Garda, frații Pavăl investesc acum și în Elveția.  Ei au cumpărat un complex hotelier celebru cu o istorie de peste 150 de ani.  

Frații Pavăl își extind afacerile și în Elveția

Waldhaus Flims Wellness Resort
Waldhaus Flims Wellness Resort

Cea mai recentă tranzacţie a fraților Dragoș și Adrian Pavăl, proprietarii Dedeman este achiziţia complexului hotelier de cinci stele Waldhaus Flims Wellness Resort din Elveţia, alături de lituanienii de la Apex Alliance.

Prin această achiziţie, Paval Holding va face a doua sa investiţie internaţională de marcă, după achiziţia celebrului Grand Hotel Gardone din Italia în 2023.

 Waldhaus Flims Wellness Resort este o clădire celebră în Elveția cu o istorie bogată, a cărei construcție a avut loc în anul 1877.

Noii proprietari au anunțat că vor păstra caracterul istoric al staţiunii.

Suntem încântați să anunțăm achiziția celebrului Waldhaus Flims Wellness Resort. Ca investitor pe termen lung, prețuim foarte mult semnificația istorică a proprietății și a împrejurimilor sale naturale uimitoare. Ținta noastră este să conservăm aceste elemente unice în timp ce reînnoim cu atenție stațiunea pentru a oferi viitorilor noștri oaspeți o experiență remarcabilă, respectând rădăcinile hotelului și importanța acestuia pentru regiune“, a declarat Dragoș Pavăl, președintele Pavăl Holding.

Între timp, Apex Alliance îşi va extinde portofoliul la 17 hoteluri din întreaga Europă. În calitate de francizor oficial, ea reprezintă branduri de renume mondial, precum Hilton, Marriott şi Radisson.

Tranzacția urmează a fi definitivată în următoarele săptămâni, iar redeschiderea acestui complex este planificată pentru 2025, potrivit Profit.ro

Complexul Waldhaus are 6 hoteluri, spa și restaurante

Waldhaus este unul dintre cele mai mari hoteluri și spa-uri din Elveția, amplasat în munții Flims/Laax la 1.100 de metri peste nivelul mării, conform sursei citate.

A fost complet renovat în 2016, iar proiectul de investiție al noilor proprietari constă în modernizarea infrastructurii, a sistemelor tehnice și alte soluții pentru confort.

Complexul hotelier este situat în cel mai mare parc hotelier din Elveția și oferă o oază de wellness, 6 restaurante și baruri.

Complexul hotelier este format din 4 clădiri care comunică între ele, care păstrează măreția perioadei Belle Époque. Waldhaus are aproape 150 de camere. Waldhaus Flims Wellness Resort a fost deținut anterior de compania americană de investiții Z Capital Partners, care l-a cumpărat în decembrie 2015 și care l-a închis în vara anului trecut din motive financiare atribuite, în principal, creșterii costurilor cu energia.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Kate și William în 2022 la Royal Charity Polo Cup, Profimedia (3) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
avioane parcate aeroport aterizare avion frankfurt shutterstock 1702941451 jpg
foto1 examen bac jpg
luca italianul 2 k6fi jpg
tigaie depositphotos1 jpeg
maia sandu1 jpg
Stefan cel Mare png
ceai freepik jpg
cutremur seismograf depositphotos1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net