Ultimele vești despre cum va arăta vremea în mini-vacanța de 1 Mai și Paște

Ultima actualizare:

Cald de 1 Mai și de Paști dar se răcește și vremea devine capricioasă după Sărbători. Valorile termice vor fi mai ridicate pe parcursul săptămânii viitoare decât cele specifice perioadei, pe întreg teritoriul României, se arată în ultima prognoză emisă de Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM).

Vremea în minivacanța de 1 Mai și de Paști va fi de vară timpurie
Meteorologii anunță vreme de picnic de 1 Mai și de Paști. Foto: ezs.ro

Specialiștii au actualizat prognoza pentru perioada 29 aprilie – 27 mai anunță Agerpres. Dacă în minivacața de 1 Mai și de Paști pe români îi așteaptă o vreme de vară timpurie, ulterior temperaturile se vor apropia de cele normale pentru aceaastă perioadă a anului.  

În ultimele două săptămâni din luna mai se vor înregistra din nou valori termice peste cele normale. În intervalul analizat de meteorologi, cantităţile de precipitaţii vor fi în general apropiate de cele normale în aproape toate regiunile ţării. 

Vremea în săptămâna 29 aprilie – 6 mai 2024

Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României, dar mai ales în regiunile nordice. Cantităţile de precipitaţii vor fi excedentare în regiunile sud-estice, dar şi local deficitare în cele nord-vestice, iar în rest vor fi în general apropiate de cele normale

Vremea în săptămâna 6 – 13 mai 2024

În a doua săptămână lunii mai, temperaturile medii scad și vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă, în toate regiunile. Regimul pluviometric va fi în general apropiat de cel normal pentru acest interval, în majoritatea regiunilor, posibil uşor excedentar în zonele montane. 

Vremea în săptămâna 13 – 20 mai 2024 

În această perioadă temperatura medie a aerului care va avea valori uşor peste cele normale pentru această perioadă, la nivelul întregii ţări. Cantităţile de precipitaţii vor fi în general apropiate de cele normale pentru acest interval, în toate regiunile. 

Vremea pentru săptămâna 20 – 27 mai 2024 

Prognoza arată că în această perioadă mediile valorilor termice se vor situa uşor peste cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României. În ceea ce privește cantitățile de precipitații, se estimează că acestea se vor situa în general în limitele așteptate de obicei pentru ultima lună de primăvară, în cea mai mare parte a ţării.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
bancomat
image
image
image
image
image
image
alegeri 2019 vot scrutin buletin de vot jpeg
Bagaj jpg
Vasile Banescu foto Basilica jpg
autospeciala politie jpg
lucruri despre elefanţi jpeg
Mihai Leu jpg
Meghan Markle  GettyImages jpg
accident Vrancea jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net