Un actor a fost împușcat pe scena unui teatru din Botoșani. Făptașul a folosit o armă artizanală

Un actor a fost împușcat cu o armă tip airsoft, pe scena Teatrului "Mihai Eminescu", din Botoșani. Acesta a ajuns la Spitalul de Urgență, însă este în afara oricărui pericol. Actorul a fost împușcat chiar de către un coleg de-al său. 

Actor împușcat cu o armă artizanală Foto: Shutterstock
Actor împușcat cu o armă artizanală Foto: Shutterstock

Cum s-a întâmplat incidentul 

Tânărul actor a fost împușcat de un coleg de scenă în timpul repetițiilor pentru piesa „Iubesc, iubesc, te iubesc” cu o armă de tip airsoft. Actorul Marius Rogojinschi a simulat că trage spre Răzvan Amitroaie, atunci când de pe țeava armei a ieșit un proiectil special confecționat. 

Actorul Răzvan Amitroaie a ajuns la spital după ce s-a prăbușit pe podea. „În cursul dimineții de vineri a ajuns în serviciul UPU-SMURD un actor împușcat cu o armă artizanală. Pacientul prezenta un traumatism de glob ocular minor și o congestie conjunctivală. A fost consultat în Unitatea de Primiri Urgențe și ulterior de medicul oftalmolog.

A plecat la domiciliu cu recomandări, printre care o reevaluare oftalmologică în cursul zilei de luni”, a precizat medicul Monica Adăscăliței, managerul Spitalului Județean de Urgențe Botoșani. Amitroaie urmează să fie din nou evaluat medical săptămâna viitoare. Cu privire la acest caz a fost sesizat și Inspectoratul Teritorial de Muncă (ITM) Botoșani.

Actorul Marius Manole a ajuns la spital 

Alte două incidente s-au produs, recent, pe scenele românești. Actorul Marius Manole a suferit un accident, pe 3 februarie, în timpul spectacolului “Repetiție pentru o lume mai bună”. Actorul s-a ales cu o rană profundă la picior și a fost nevoit să meargă la spital pentru a fi cusut. Asta nu l-a impiedicat să "ducă" spectacolul până la sfârșit. Acum este într-un proces de recuperare medicală, dar nu-și va anula nicio reprezentație.

Actrița Olga Török, rănită în timpul spectacolului 

În urmă cu doar patru zile, actrița Olga Török a ajuns la spital, după ce a fost rănită în timpul unui spectacol susținut pe scena Teatrului German, din Timișoara. În timp ce interpreta un rolul în piesa „Livada cu vișini”, un panou din lemn a căzut peste actrița de 38 de ani.

Doi bărbați care susțineau piesa decorativă au fost și ei răniți, dar au primit îngrijiri la fața locului. Polițiștii au întocmit un dosar penal pentru nerespectarea măsurilor de securitate și sănătate în muncă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
klaus iohannis 3 jpg
image
image
image
image
image
image
maioneza fara oua jpg
presedinti 768x483 jpg
oua vopsite de paste jpeg
cipru shutterstock jpg
oua rosii paste jpeg
Locul în care a fost înmormântat Platon, dezvălui de papirusuri descoperite la Herculaneum (© Facebook / Università di Pisa)
rugaciune biblie tatal nostru freepick jpg
soare plaja pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net