Un al doilea suspect ├«n dublul asasinat de la Ia╚Öi? Ce martor a f─âcut aceast─â declara╚Ťie

18 ianuarie 2022

M─ârturiile ├«n dublul asasinat de la Ia╚Öi, unde doi stude╚Ťi au fost uci╚Öi ├«n vila ├«n care locuiau, indic─â un posibil al doilea suspect. Exist─â informa╚Ťii potrivit c─ârora ├«n zona crimelor a fost v─âzut─â o persoan─â ale c─ârei tr─âs─âturi fizice nu seam─ân─â cu cele ale principalului suspect, marocanul Ahmed Sami El Bourkadi, deja arestat.    

studenti ucisi iasi jpeg

Una dintre zecile de m─ârturii din acest dosar complex este cea a unui angajat SRI. Acesta ar fi declarat anchetatorilor care se ocup─â de elucidarea mor╚Ťilor lui Youssef Jniyah (26 de ani) ╚Öi a iubietei sale, Ioana Vanesa Burlacu (24 de ani), c─â ├«n data de 9 decembrie, c├ónd se presupune c─â ar fi avut loc asasinatul, a v─âzut ├«n zon─â un b─ârbat urm─ârind vila ├«n care s-au produs ororile, conform bzi.ro.

Aspectul fizic nu seam─ân─â cu cel al principalului suspect

Potrivit sursei citate, acesta ar putea fi un al doilea suspect, pentru c─â, din declara╚Ťiile respectivului martor, nu ar sem─âna cu principalul suspect, marocanul Ahmed Sami El Bourkadi (20 de ani). Individul care se afla l├óng─â vila din cartierul Moara de v├ónt avea o constitu╚Ťie robust─â ╚Öi ├«n─âl╚Ťime ├«n jur de 1.75 m. Era ├«mbr─âcat cu pantaloni largi, cu o geac─â lung─â p├ón─â la genunchi ╚Öi gluga tras─â pe cap ├«n permanen╚Ť─â.

Se pare c─â acest individ ar fi fost v─âzut de dou─â ori ├«n cursul zilei de 9 decembrie 2021, o dat─â la pr├ónz, iar, a doua oar─â, dup─â-amiaz─â. Din declara╚Ťia angajatului SRI, b─ârbatul respective ar fi plecat din zon─â c├ónd a constatat c─â este urm─ârit.

Ahmed Sami El Bourkadi a contestat arestarea preventiv─â 

Marocan jpeg

Vineri, 14 ianuarie 2022, judec─âtorii din cadrul Tribunalului Ia╚Öi au prelungit mandatul de arestare preventiv─â ├«n cazul lui Ahmed Sami El Bourkadi. Pe de alt─â parte, avocata Raluca Andrei, cea care ├«l reprezint─â pe principalul suspect, a contestat decizia. El Bourkadi a fost prins la Roma, Italia, unde plecase ├«mpreun─â cu iubita lui ├«n vacan╚Ť─â. El a fost extr─âdat ├«n Rom├ónia ╚Öi se afl─â ├«n arest.    

Victimele au fost înjunghiate de zeci de ori

Ioana ╚Öi Youssef locuiau, din luna noiembrie 2021, ├«ntr-o vil─â ├«nchiriat─â, ├«n Complexul reziden╚Ťial Roua Residence din cartierul Moara de V├ónt, acolo unde au fost g─âsi╚Ťi deceda╚Ťi, la mijlocul lunii decembrie. Cei doi urmau s─â mearg─â pe 10 decembrie la Bruxelles, unde locuia familia marocanului. ├Äns─â, au fost g─âsi┼úi mor╚Ťi la parterul vilei, dup─â ce familia t├ón─ârului a anun┼úat poli┼úia despre faptul c─â acesta nu  a mai urcat ├«n avionul care ar fi trebuit s─â ├«l duc─â ├«n Belgia. Cei doi studen╚Ťi au avut o moarte extrem de violent─â, av├ónd corpurile ciop├ór╚Ťite: ea a fost t─âiat─â de 33 de ori, iar ├«l el a fost ├«nfipt cu╚Ťitul de 17 ori.

irina tanase 13 jpg
andre JPG
anamaria prodan portret 0 jpeg
Pensionari din România jpg
00032 jpg
salariu copy jpeg
1 ducesa kate si regina elisabeta a ii a jpg jpeg
kourtney kardashian si travis
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
Charles 1 INQUAM Photos Octav Ganea jpeg
bone ferenc criminal bihor motiv crima 770454 webp
telefon jpeg
shaorma jpeg
Pensionari din România jpg
crima spania png