Un avion a aterizat de urgență la București, după ce unui bărbat i s-a făcut rău. Medicii au intervenit imediat, dar pasagerul a decedat

Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti (CNAB) a anunțat că un avion a aterizat de urgență în Capitală, după ce unui pasager i s-a făcut, din senin, rău.

Pasagerul nu a putut, din păcate, să fie salvat / foto: Pixabay
Pasagerul nu a putut, din păcate, să fie salvat / foto: Pixabay

Echipele medicale au intervenit şi au aplicat manevre de resuscitare, dar, din păcate, acesta nu a mai putut fi salvat, mai anunță sursa amintită mai sus. Incidentul a avut loc vineri.

S-a intervenit în acest caz cu o echipa medicală a CNAB, cât şi un echipaj apelat prin serviciul unic de urgenţă 112. Pasagerul, în vârstă de 40 de ani, nu a răspuns manevrelor de resuscitare şi a fost declarat decedat.

Trupul pasagerului care a murit a fost preluat de reprezentanţii Institutului de Medicină Legală, scrie news.ro. Aeronava a decolat spre Katovice după câteva ore, având la bord un alt echipaj.

Minunea din Columbia

În urmă cu câteva zile, în Columbia s-a petrecut o minune. Patru copii indigeni care au dispărut în urmă cu 40 de zile în jungla amazoniană după ce au supravieţuit prăbuşirii avionului de mici dimensiuni în care se aflau au fost găsiţi în viaţă.

Avionul în care călătoareau cei trei copii, în vârstă de 4, 9 şi 13 ani şi un bebeluş de 11 luni, a dispărut de pe radare. Aeronava a fost găsită la 15 mai cu vârful înfipt în pământ, într-o vegetaţie densă.

Copiii junglei

Când au fost găsiți, copiii erau singuri și au primit imediat asistență medicală, a declarat preşedintele Gustavo Petro reporterilor, la întoarcerea sa din Cuba la Bogota.

„Învăţăturile primite de la familiile indigene şi ştiinţa lor de a trăi în junglă i-a salvat”, a spus Petro reporterilor vineri, după ce a anunţat pe Twitter că au fost găsiţi la 40 de zile după ce au dispărut în urma unui accident de avion în care mama copiilor a murit.

Petro a spus că cei patru copiii erau împreună când au fost găsiţi. „Sunt copii ai junglei şi acum sunt copii ai Columbiei”, a adăugat el.

Preşedintele a spus că ei sunt „un exemplu de supravieţuire” şi a prezis că saga lor „va rămâne în istorie”. El a postat pe Twitter: „O bucurie pentru toată ţara! Cei patru copii care s-au pierdut... în jungla columbiană sunt în viaţă.”

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
Locul din orașul Slănic, Prahova, unde s-a stabilit un perimetru de siguranță în urma surpării unei străzi. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
focsa si sotia jpg
protest fabrica Ludus jpeg
img jpg
conac le richmond jpg
Card bancar plată cu cardul FOTO Shutterstock jpg
Printul Paul Lambrino de Romania si Printesa Lia (3) jpg
vama veche foto Digital Adviser2 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net