Un bărbat a fost muşcat de tigru la zoo, în Bârlad. A băgat piciorul prin gard, iar animalul s-a năpustit asupra lui

Ultima actualizare:

Un bărbat a fost muşcat de un tigru la Grădina Zoologică, din Bârlad. Vizitatorul, în vârstă de 46 de ani, s-a ales cu o plagă şi o fractură deschisă la glezna stângă, după ce a băgat piciorul prin gard, iar animalul, furios, s-a năpustit asupra lui.  

Un bărbat a fost mușcat de un tigru Foto: Pixabay.com
Un bărbat a fost mușcat de un tigru Foto: Pixabay.com

Ce s-a întâmplat la Zoo, în Bârlad

„În Bârlad, la Grădina Zoologică, un bărbat a suferit o plagă de membru inferior, prin muşcătură de tigru. A fost trimisă o ambulanţă SAJ B2 de la Staţia Bârlad. Victima tigrului era vizitator", a declarat purtătorul de cuvânt al SAJ Vaslui Daniel Ungureanu.

Bărbatul se afla la Grădina Zoologică în calitate de vizitator. La un moment dat, acesta ar fi băgat piciorul în cușca animalului, iar acesta l-a mușcat, transmite Monitorul de Botoșani.

Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vaslui au fost sesizaţi cu privire la acest incident, fiind demarate cercetări pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor producerii evenimentului.

Bărbat mușcat de tigru la Zoo, în Sibiu

În trecut, un bărbat din Sibiu a fost muşcat de un tigru de la Grădina Zoologică. Tânărul a ajuns la spital cu pulpa piciorului sfârtecată. Tânărul de 28 de ani a sărit peste bara de protecţie de lângă cuşca tigrului. Aflat sub influenţa băuturilor alcoolice, el şi-a strecurat piciorul prin gardul despărţitor şi a fost prins de animal. Tânărul a leşinat.

La faţa locului ajunsese un echipaj SMURD care i-a acordat primele îngrijiri medicale. Bărbatul fusese transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă. Conform purtătorului de cuvânt al IPJ Sibiu Adela Negoi, persoana respectivă a încercat să aţâţe un tigru, iar animalul l-a prins de picior.

„Tigrii la Grădina Zoologică sunt într-o cuşcă, aceasta, la o distanţă de un metru, fiind înconjurată de un gard. Pe acest gard există numeroase mesaje de avertizare. Animalul nu avea cum să ajungă la tânăr, asta înseamnă că el şi-a băgat piciorul în cuşca animalului", a declarat  Adela Negoi.

 Bărbatul a fost muşcat de tigru în momentul în care a încercat să fotografieze animalul. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
parcul liniei jpg
24c513e9 minivacanta de 1 mai si paste 620x413 1 webp
image png
lacul verde resort 7fbfbc original jpg
image png
Abubakar  Tahiru cartea recordurilor jpg
batran confuz istock1 jpg
calcule calculator bani salariu pensie rate bancare datorie
image
actualitate.net
image
actualitate.net