Un bărbat a vrut să se ia de un șofer care l-a claxonat. A înghețat când a văzut cine coboară din mașină

Ultima actualizare:

Un bărbat din Constanța, care s-a înfuriat pe un șofer pentru că l-a claxonat când a trecut strada prin loc nepermis, a avut un șoc când a văzut cine a coborât din mașină. Imaginile au fost surprinse de camera de bord a unei mașini. Pietonul s-a ales și cu dosar penal pentru ultraj.

Bărbatul este acum cercetat pentru ultraj. Foto: Captură video
Bărbatul este acum cercetat pentru ultraj. Foto: Captură video

Bărbatul de 32 de ani a traversat prin loc nepermis un bulevard din Constanţa, obligând șoferul unei dube să oprească pentru a nu-l accidenta. În acel momentul, pietonul a fost claxonat de șoferul dubiței, iar gestul acesta l-a înfuriat pe bărbat. S-a întors amenințător spre șofer, apostrofând-l.

Curajul i-a pierit imediat când, din interior, ușa dubiței s-a deschis și și-au făcut apariția cinci mascați. Omul s-a liniștit instantaneu când i-a văzut, însă când luptătorii au urcat înapoi în dubiță, constănțeanul a trecut di nou strada prin fața mașinii, prin loc nepremis.

Bărbatul a fost imobilizat și dus la secția de poliție, iar acum este cercetat penal pentru ultraj. Luptătorii Serviciului pentru Acţiuni Speciale se aflau într-o misiune când au fost obligați să oprească mașina pentru a nu-l accidenta pe bărbat.

La data de 7 martie a.c., în jurul orei 19.30, poliţişti din cadrul Poliţiei municipiului Constanţa - Secţia 3 Poliţie au fost sesizaţi, de luptătorii din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale, cu privire la faptul că, în timp ce se aflau în exercitarea atribuţiilor de serviciu, au identificat, pe bulevardul Tomis, un bărbat, de 32 de ani, care traversa neregulamentar, fiind în pericol de a fi accidentat de autospeciala poliţiei. Întrucât persoana în cauză a avut un comportament agresiv, nu s-a supus somaţiilor luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale şi i-a ameninţat pe aceştia cu acte de violenţă, s-a procedat la imobilizarea şi conducerea acesteia la sediul Secţiei 3 Poliţie. În cauză s-a constituit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ultraj”, se arată în comunicatul IPJ Constanța.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
profimedia 0869423933 jpg
image
image
image
image
image
image
barbat ceasca ceai cafea 12 30 2009 2 35 02 pm jpeg
BUCHETTE DEL VINO FLORENTA jpg
Pensionatul Domnesc de Fete jpg
bătrâni  foto   Shutterstock jpg
ambulanta jpg
aeroport foto pixabay jpg
masa de paste shutterstock jpg
maramures paste1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net