Un bărbat și-a împușcat mortal prietenul la vânătoare, în Maramureș. Cum s-a întâmplat tragedia

Ultima actualizare:

    Foto: Arhivă Click!
Foto: Arhivă Click!

O partidă ilegală de vânătoare între doi prieteni s-a sfârșit tragic. Unul dintre ei a fost împușcat din greșeală și a murit la scurt timp, echipajele de prim ajutor nemaiputând face nimic pentru a-i salva viața.

Tragedia s-a produs astăzi, 5 octombrie, în zona Sighetu Marmației, ”La Lopeți”, în Maramureș.  Doi bărbați, unul în vârstă de 66 de ani și celălalt de 71 de ani, se aflau la o partidă de vânătoare pentru care nu aveau autorizație. În jurul orei 7.25, bărbatul de 66 de ani a dat alarma la 112, anunțând că și-a împușcat accidental colegul. 

La faţa locului, s-au deplasat imediat echipajele de prim răspuns SPJ Salvamont Maramureş, dar şi o ambulanţă de la Sighetul Marmaţiei. Între timp, s-a cerut şi sprijinul elicopterului SMURD de la Târgu Mureş. Acesul în zonă este foarte greu, iar pe o porţiune de mai bine de 3 kilometri şi jumătate accesul se poate face doar cu autoutilitara 4x4.

Astfel, salvatorii montani au ajuns la victimă în jurul orei 8.40. Din păcate, bărabatul ”prezenta leziuni și plăgi incompatibile cu viața, fiind găsit decedat”. Trupul victimei a fi transportat la spital pentru efectuarea autopsiei, iar poliţiştii cercetează circumstanţele în care s-a produs tragedia, având în vedere că cei doi bărbaţi se aflau la o partidă de vânătoare ilegală, întrucât nu deţineau autorizaţie în acest sens. Bărbatul în vârstă de 66 de ani este deţinător legal de arme şi muniţii de vânătoare. În cauză polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunilor de ucidere din culpă, uz de armă letală fără drept și braconaj cinegetic. 

Citește și: 

Tânăr vânător din Bacău ucis de propria armă, în timp ce bracona mistreţi

Fiul unui om de afaceri din Hunedoara, împuşcat la vânătoare. Cine a tras

image
image
image
image
image
image
muntele everest gunoaie jpg
sokoke pisica png
bugatti residences0profimedia jpg
3 Wednesday Addams   Official Teaser   Netflix 1 41 screenshotJPG jpg
orez facebook jpg
periuta dinti jpg