Un consilier local și-a bătut soția profesoară în fața elevilor. „A fost o discuție familială”

Incidentul a avut loc în fața școlii din comuna Banca. Mai mulți elevi și localnici au fost martori fără voie la scenele violente. Episodul a avut loc între un consilier local din comună și soția acestuia, profesoară. Femeia ar fi fost lovită de soț după un schimb de cuvinte și după ce acesta i-a smuls geanta ca să îi ia telefonul, transmite Vremea Nouă. Poliția a deschis dosar penal pentru trei infracțiuni.

„El i-a cerut telefonul, ea nu a vrut”

image

Femeia era în școală când ar fi fost chemată de soțul ei afară. Când s-au aflat față în față, au discutat preț de câteva secunde, apoi, lucrurile au degenerat.

El i-a cerut telefonul, ea nu a vrut să i-l dea și a încercat să i-l ia cu forța. A lovit-o și a tras de ea până i-a luat geanta și apoi telefonul”, a povestit pentru sursa citată un localnic care a asistat la întreaga scenă.

Incidentul a fost observat și de mai mulți elevi care se aflau în curtea școlii. Ei au anunțat conducerea școlii iar o colegă de-ale profesoarei a sunat la 112. 

Nu știu ce să vă zic, pentru că suntem și noi surprinși de ceea ce s-a întâmplat. Vorbim de o familie bună, respectată în comunitate, nu am auzit niciodată ceva rău despre dumnealor.  Colega noastră nu cred că se aștepta la o asemenea reacție din partea soțului, că altfel, probabil, nici nu ieșea din școală. Nu am apucat să vorbesc cu colega mea, am încercat să o sun, dar nu mi-a răspuns. Din câte am înțeles, a rămas fără telefon”, a declarat directoarea școlii din Banca pentru Vremea Nouă.

Soțul zice că s-au împăcat, Poliția a deschis dosar penal

„A fost o ceartă în familie. Nu am ce să spun mai mult. Nu am agresat, nu nimic. A fost o discuție familială. Cum să o agresez?

Da’ eu fac așa ceva? Ăștia (n.r. opoziția) au scos așa ceva. Asta e campanie electorală. A venit, am vorbit cu ea, ne-am împăcat, asta e treaba”, a explicat soțul profesoarei incidentul din fața școlii. 

De cealaltă parte, Poliția spune că pe numele bărbatului a fost deschis un dosar penal pentru trei infracțiuni.

„La data de 26 februarie 2024, polițiștii Secției 7 Poliție Rurală Banca au fost sesizați, prin S.N.U.A.U. 112, cu privire la faptul că o femeie de 51 de ani, din comuna Banca, cadru didactic la o unitate de învățământ din aceeași localitate, ar fi fost agresată și deposedată de telefonul mobil de către sotul său, în incinta unității de învățământ.

În cauză a fost întocmit dosar penal, fiind efectuate cercetări pentru infracțiunile de furt, violență în familie și distrugere, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad.

Totodată, a fost emis ordin de protecție provizoriu, pe o perioadă de 5 zile, impotriva barbatului de 50 de ani, din comuna Banca, bănuit de comiterea infracțiunilor”, a transmis Inspectoratul de Poliție Județean Vaslui, potrivit sursei citate.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Joseph Maroon01 jpg, FOTO facebook/Joseph Maroon
image
image
image
image
image
image
pestera Farcu jpg
Impozit - calcule - facturi - FOTO Shutterstock
carmen harra jpg
bell pepper 569070 1280 jpg
femei celebre iubiri jpg
virbanc 1280x720 jpg
Traditii de Florii jpg
pensie jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net