Un deputat din Constanța a fost reclamat că și-a bătut soția. Cum se apără parlamentarul

Deputatul Viorel Focșa acuzat din nou de violență domestică. Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Năvodari au fost sesizați de o femeie, de 51 de ani, cu privire la faptul că ar fi fost agresată fizic de soțul său, un bărbat, de 58 de ani iar potrivit Poliției Constanța este vorba de parlametarul Focșa. Este a treia oară în ultimii cinci ani când femeia cheamă Poliția pentru a scăpa de bărbatul violent.

Parlamentarul nervos Focșa este acuzat că își atacă soția, pe Claudia
Claudia și Viorel Focșa, pe vremea când formau un cuplu liniștit. Foto: replicaonline.ro

Ce spun reprezentanții IPJ Constanța 

,,La data de 2 mai a.c., în jurul orei 02:20, polițiști din cadrul Poliției Orașului Năvodari au fost sesizați,  de o femeie, de 51 de ani, cu privire la faptul că ar fi fost agresată fizic de soțul său, un bărbat, de 58 de ani. 

Polițiștii deplasați la fața locului au întocmit formular de evaluare a riscului,  în urma căruia a reieșit risc iminent, fiind emis ordin de protecție provizoriu. În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunii de violență în familie”, au transmis reprezentanții IPJ Constanța într-un comunicat trimis replicaonline.ro.  

Ce a declarat deputatul Focșa 

Deputatul fost la AUR, acum la România Mare, se apără și declară că toate acuzațiile sunt invențiile și exagerările soției sale. Recunoaște că au fost discuții dar spune că de fapt la mijloc a fost copilul de 23 de ani pe care a dorit să îl forțeze să se spele iar soția sa s-a interpus între cei doi. 

Nu, nu a fost nimic. Doar că l-am luat pe copil și am vrut să îl conduc către duș. Zic: „Ai două uși - în față e dușul, pe dreapta e ieșirea. Da?”. Și atunci a luat copilul și a plecat și a sunat la 112 că i-am bruscat copilul. Oricât ai fi de calm, nu am putut să gestionez situația asta”, a explicat deputatul Focșa pentru digi24.ro.

Deputatul Focșa a mai fost reclamat pentru violență domestică

Este pentru a treia oară când deputatul Viorel Focșa se află în mijlocul unui scandal privind acuzații de violență domestică. Focșa și-a agresat prima oară soția, pe Claudia, conform Poliției Constanța, în 2019 când aceasta a depus plângere dar ulterior și-a retras-o afirmând că nu vrea să-i facă rău bărbatului.

În  ianuarie 2023, deputatul și-a bătut soția, în prezența unui copil minor, pe care cei doi soți îl au în plasament. Polițiștii au fost chemați de soție, care a apelat numărul de urgență 112. Claudia, soția deputatului Dumitru Focșa a formulat o plângere penală împotriva soțului său, pe care l-a acuzat că a agresat-o în urma unei dispute casnice.

Câteva zile mai târziu, doamna Focșa și-a retras plângerea, deoarece nu vrea ”să se răzbune sau să-i facă rău soțului ei” potrivit jurnaliștilor de la sursa citată. Femeia a recunoscut că soțul ei ”are o fire mai impulsivă” și că în cei 13 ani de căsnicie au mai avut conflicte. Femeia promitea atunci presei că va divorța dar între timp s-a răzgândit.

Deputatul Focșa a vrut să candideze la alegerile locale

Partidul din care făcea parte Focșa în ianuarie 2023 și pe listele căruia intrase în Parlament, AUR, l-a dat afară în urma acestui scandal. Acum bărbatul spune că este membru al partidului România Mare, din partea căruia a încercat să candideze la funcția de președinte al Consiliului Județean Constanța dar participarea i-a fost respinsă de Biroul Electoral.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
Femeie bolnava in pat - eutanasiere - ingrijire FOTO Shutterstock
NATO Joint Warfare Centre jpg
Castraveți din grădina lui Dragoș Pătraru Sursa Facebook
supermarket 5202138 1280 jpg
aeroport cluj pixabay jpg
vreme jpg
image png
femeie cu troler in aeroport jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net