Un doctor clujean a fost la cinci metri de camionul uciga┼č. ÔÇťNu doresc nim─ânui s─â vad─â! Nici ├«n filmeÔÇŁ

image
Medicul Florin Anton a sc─âpat ca prin urechile acului

Au fost aproape de moarte, fiind salva┼úi de fotografiile pe care se preg─âteau s─â le posteze pe o re┼úea social─â! Doctorul Florin Anton (42 de ani) ┼či so┼úia sa s-au aflat la mic─â distan┼ú─â de camionul care a f─âcut, joi sear─â, sute de victime la Nisa!

Medicul specialist cardiolog Florin Anton (42 de ani) era ├«n concediu cu so┼úia sa, iar joi sear─â, la fel ca majoritatea turi┼čtilor ┼či localnicilor, a mers s─â admire artificiile de Ziua Na┼úional─â a Fran┼úei. Doar ┼čansa a f─âcut ca Florin ┼či so┼úia lui s─â nu se numere printre zecile de victime ale atacului. Cei doi rom├óni au plecat mai t├órziu de la hotel ┼či nu au g─âsit loc de parcare ├«n zona unde s-a petrecut tragedia. Ei au urm─ârit artificiile din ma┼čina l─âsat─â cu luminile de avarii pornite. Florin a mers pe promenad─â s─â fac─â ni┼čte poze, iar apoi s-a ├«ntors ├«n ma┼čin─â pentru a le posta pe internet, ceea ce i-a salvat via┼úa. Dup─â numai c├óteva secunde s-a dezl─ân┼úuit iadul.

Camionul care f─âcuse deja primele victime a trecut pe pista de biciclete aflat─â la patru-cinci metri de ma┼čina ├«n care se aflau so┼úii Anton, apoi a ├«nceput s─â mearg─â ├«n zig-zag. ÔÇ×Dac─â nu m-a┼č fi ├«ntors la ma┼čin─â, a┼č fi fost ├«n mul┼úimea de oameni care a fost spulberat─â de camionÔÇť, poveste┼čte medicul pentru adevarul.ro. ÔÇťCamionul a ras totul. Strig─âtele oamenilor au fost horror. Se auzea ca ┼či c├ónd se tr─âgea. Apoi panica, frica de pe chipurile celor r─âma┼čiÔÇŽ Nu doresc nim─ânui s─â vad─â a┼ča ceva! Nici m─âcar ├«n filmeÔÇť, rememoreaz─â, ├«ngrozit, clujeanul.

image
Moarte, durere ┼či disperare ├«n sudul Fran┼úei

Cei doi so┼úi au reu┼čit s─â plece cu ma┼čina, dar pe drumul de ├«ntoarce spre hotel au asistat la secven┼úe groaznice, pe care cu greu le vor putea uita. Pe o distan┼ú─â de doi kilometri, zeci de oameni erau ├«ntin┼či pe caldar├óm. ÔÇ×Mi-a r─âmas ├«n minte imaginea unei persoane lovite, dup─â ce a trecut camionul. Era foarte aproape de noi. ├Än Fran┼úa, pe Facebook, sunt filmule┼úe realizate dup─â trecerea camionului, v-ar ┼čoca s─â le vede┼úi. V-ar cuprinde rapid pl├ónsulÔÇŽÔÇť, spune doctorul cu vocea g├ótuit─â.

Cuplul mai are ┼čapte zile de concediu la Nisa, ├«ns─â e imposibil s─â-┼či continue vacan┼úa: ÔÇťNe ├«ntoarcem mai repedeÔÇť. C├ót despre atmosfera din faimosul ora┼č din sudul Fran┼úei, medicul spune c─â ÔÇ×lumea e trist─â, panicat─â, furioas─â ┼či ┼čocat─âÔÇť.

Cite┼čte articolul complet pe adevarul.ro!

image png
5 carmen iohannis prima zi de scoala 4 jpg jpeg
Fulgy, fiul Vioricăi, s a certat cu vânzătoarele jpeg
plaje largite mamaia jpeg
alina ilan laufer jpeg
carmen tanase jpeg
Vladimir Putin FOTO AFP
BeFunky collage (40) jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
calendar ortodox 2021 1 iulie sf leontie radauti png
calendar ortodox 2021 iulie sfantul proroc ilie tesviteanul ioan popa jpeg
steve jobs iphone4 jpg
protest carburant 30 iunie 2022 (6) jpeg
William ┼či Harry
Vladimir Putin FOTO AFP