Un Italian a rămas stupefiat de ce a găsit în România. Imaginile postate de el s-au răspândit într-un ritm amețitor pe internet

Ultima actualizare:

Un influencer italian a făcut ravagii pe TikTok cu clipurile filmate în România. În două dintre filmulețele încărcate pe rețeaua de socializare, „Paoletto" este pur și simplu uimit de cum se face curățenie în magazinele și în aeroporturile din România, scrie adevărul.ro.

Italianul "Paoletto" a rămas uimit de România Foto: captură TikTok
Italianul "Paoletto" a rămas uimit de România Foto: captură TikTok

Un influencer din Italia, impresionat de România

Un influencer din Italia a rămas plăcut surprins în timpul unei vizite în țara noastră. „Paoletto” a postat mai multe videoclipuri pe TikTok în care laudă modul în care se face curățenie în mai multe locuri în care a fost. Imaginile au devenit virale.

Unul dintre videoclipuri a fost făcut într-un centru comercial din Constanța. „În România, nu pot să cred! Uitați-vă în spatele meu. Uitați-vă ce se curăță. În Italia nu se curăță nici măcar pe jos. Uitați-vă ce naiba se curăță, scările laterale. Nu, nu-mi vine să cred. Nu am cuvinte, suntem în centrul comercial din Constanța. Ei curăță scările laterale”, a spus influencerul.

Influencerul a făcut mai multe videoclipuri

Într-un alt videoclip, el apare în stația de tren care leagă aeroportul Henri Coandă de oraș. Din nou, italianul laudă modul în care se face aici curățenie. El a stat și de vorbă cu bărbatul care manevrează mașina de spălat pe jos. „Nu pot să cred. Curăță chiar și unde e curat. E tot curat aici. Cum e posibil? Curățați chiar și unde e curat. Incredibil”, afirmă el.

Turiștii laudă România 

 Oskar şi Dan, doi tineri din Suedia, au vizitat Bucureştiul, în toamna anului trecut, dar şi alte oraşe din România. Turiştii au fost plăcut surprinşi mai ales de Transilvania, „un ţinut al vampirilor”, după cum spun ei. România este pentru cei doi nordici a 89-a ţară vizitată şi o consideră una dintre cele mai frumoase.

 „Wow, nici nu-mi aduc aminte când am avut atât de multe opţiuni vegane la o brutărie. Acest produs are scorţişoară şi migdale. Este foarte pufos, îi dau nota 9,5 - 10. Aici se pare că avem un covrig dulce. Ce rău îmi pare că nu sunt mai multe brutării româneşti în jurul lumii. Ultimul produs încercat este un ştrudel cu iaurt şi cireşe. Niciodată n-am gustat ceva atât de bun!”, exclama Dan. 

Citește întreg articolul pe adevărul.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
gratar mici
image
image
image
image
image
image
cancer jpg
Regele Frederik si Regina Mary ai Danemarcei Foto Profimedia (1) jpg
enescu jpg
image png
eyes 1850812 1280 jpg
pensii png
shutterstock 2232363859 jpg
copil telefon jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net