Un medic chirurg a răbufnit pe Facebook: „Să vă explic cum se ajunge simplu la mine"

Medicul chirurg Paul Ichim își roagă pacienții să nu mai meargă la el cu replici de genul "vin din partea lui X". Acesta spune că nu suportă astfel de abordări. „Să vă explic cum se ajunge simplu la mine. Se folosesc doar câteva cuvinte magice "bună ziua, îmi permiteți" și "vă rog să mă vedeți”, a declarat acesta, scrie adevărul.ro.

Ce își roagă pacienții un reputat chirurg din România Foto: Pexels
Ce își roagă pacienții un reputat chirurg din România Foto: Pexels

Medicul chirurg Paul Ichim: „Vă rog să încetați cu zicerile de tipul vin din partea lui >"

Medicul Paul Ichim a vorbit deschis despre problema pe care o are în ultima perioadă cu privire la modul de exprimare al pacienților atunci când ajung la acesta în cabinet. „Am o rugăminte la cei care vor să fie consultați sau operați de către mine. Vă rog să încetați cu zicerile de tipul <vin din partea lui X>, <sunt prieten cu un membru al familiei>. Pe lângă faptul că nu sunt obligat să țin minte numele celor cu care incidental am interacționat, chiar mă deranjează stilul asta de abordare.

Zicerea creează premisele interpretării că X ar avea ceva ascendent asupra mea sau că la mine se ajunge doar cu pile. Nu neg că am și amici care mă sună direct, cerându-mi ajutorul pentru cineva. Este cu totul altă discuție, numărul lor fiind limitat”, a scris medicul chirurg Paul Ichim pe pagina sa de Facebook. 

Medicul chirurg Paul Ichim Foto: Facebook
Medicul chirurg Paul Ichim Foto: Facebook

Paul Ichim: „Chestia asta mi-a pus capac"

Medicul Paul Ichim a povestit, tot pe Facebook, o întâmplare extrem de nefericită care a avut loc recent.  „O mențiune aparte o reprezintă ultima ipostază a prieteniei cu un membru al familiei. Vine cineva la mine prezentându-se prieten cu fratele meu. Rezolv oricum problema și la plecare omul nostru mă întreabă ce mai face prietenul lui, respectiv fratele meu. I-am răspuns: <Prietenul tău nu mai face nimic, nu mai este cu mine (a murit, nu ne-am certat) de mai mulți ani>. Chestia asta mi-a pus capac, am înghițit o funie de noduri de... ciudă”, susține chirurgul.

Pacienții să vină la mine folosind câteva cuvinte magice

Dr. Ichim explică și cum pot ajunge pacienții la el, folosind doar câteva cuvinte magice. „Să vă explic cum se ajunge simplu la mine. Se folosesc doar câteva cuvinte magice... <Bună ziua, îmi permiteți> și <Vă rog să mă vedeți>”, a transmis medicul Paul Ichim, medic la Spitalul Județean Galați. 

Citiți întreg articolul pe adevărul.ro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
Utilaj puternic jpg
plaja pixabay jpg
Loto. Sursa foto: Impact.ro
lumina sfanta de paste jpeg
masa de paste jpg
euro valuta bani pixabay jpg
Cum să îți petreci timpul liber pe internet jpg
oua valcea1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net