Un tânăr a cerșit dezbrăcat la 2 grade. Câți bani au găsit polițiștii asupra lui

Un tânăr de 20 de ani, desculț și aproape dezbrăcat, care cerșea în fața unui magazin din Suceava, a fost ridicat de Poliție și trimis la un centru de asistență socială. Cazul poate că nu ar fi atras nimănui atenția însă, cum afară erau doar 2 grade, iar băiatul fără haine, trecătorii s-au alarmat. 

image

Oamenii care au trecut, ieri, în jurul prânzului, pe esplanada din centrul municipiului Suceava, au văzut un tânăr dezbrcat de la brâu în sus și în picioarele goale care stătea întins pe asfalt cerșind. Alarmați și speriați de faptul că băiatul ar putea îngheța, trecătorii au sunat la Poliția Locală. La fața locului a ajuns imediat un echipaj care l-a ajutat să se îmbrace cu hainele pe care le avea la el dar și le dăduse jos. 

Tânărul, un caz cunoscut în Dorohoi

 Directorul Poliției Locale Suceava, Ovidiu Doroftei, a declarat că este vorba despre un tânăr în vârstă de 20 de ani, născut în Dorohoi, județul Botoșani, fără domiciliu. În urmă cu trei săptămâni a venit la Suceava și a stat la adăpostul de noapte „Lumina Lină”, de la Biserica Sf. Vineri. „Colegii de la Asistență Socială au discutat la Dorohoi, unde este un centru social și poate beneficia de sprijin și de asistență de specialitate. Este un caz cunoscut în Dorohoi”, a spus Ovidiu Doroftei.

Când a fost preluat de polițiștii locali suceveni tânărul avea asupra lui 55 lei obținuți din cerșetorie, câteva haine și încălțăminte. El le-a spus agenților că se simte bine dezbrăcat, că a venit la Suceava „să facă bani” și ar dori să mai stea. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net