Un turist a rămas doar în chiloți și papuci după ce a adormit pe plajă la Costinești

Ultima actualizare:

    Foto: Arhivă Click!
Foto: Arhivă Click!

A vrut să se distreze câteva zile pe litoralul românesc, însă vacanța i-a fost stricată de hoți. Obosit după un drum lung, un turist a adormit pe plaja de la Costinești, iar când s-a trezit a avut surpriza neplăcută de a vedea că a fost prădat.

A rămas doar în chiloți și papuci! Așa s-a plans, pe Facebook, un bărbat care a mers pentru câteva zile la mare, în stațiunea Costinești. ”Am adormit de la oboseală, pe plaja de lângă Obelisc și când m-am trezit am constatat că mi s-a furat absolut tot: rucsac, telefon, tricoul, până și brățara de la mână. Am rămas doar în chiloți și cu papucii de plajă. Cei de la șeslonguri nu au văzut nimic. Mi-au luat inclusiv ochelarii de soare și țigările. Telefonul nu are activat GPS location, am fost la Poliție și au zis că dacă era activat mai vedeau ei ce se poate face.”, a povestit Vlad C. pe pagina sa de Facebook. 

Reacțiile internauților nu au întârziat să apară. Câțiva l-au tras la răspundere, acuzându-l că a băut până nu a mai putut și că din această cauză nu a simțit nimic. ”Nu judeca, am făcut 1.000 de kilometri dus întors Iași - Târgu Mureș și apoi am ajuns de la Iași la Costinești. Nu era ideea dacă ești beat sau treaz. Dacă sunt beat și adorm pe plajă înseamnă că trebuie să mi se fure și brățara fitness de la mână?”, a mai adăugat bărbatul.

Nu a depus plângere la Poliție  

Potrivit anumitor surse, citate de replicaonline.ro, victima nu a depus plângere la poliție, ci a stat de vorbă cu un echipaj de poliție care se afla în zonă când bărbatul s-a trezit din somn și a constatat că-i lipsesc bunurile cu care venise la plajă. Reprezentanții IPJ Constanța au precizat că nu a fost formulată nici o plângere în acest sens. 

Citește și: 

Metode inedite de a te feri de hoţi pe plajă. Pune portofelul într-un scutec

Amenzi în serie pe Litoral. Alba-neagra în Mamaia, petreceri ilegale pe plaja de la Tuzla

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
cum să cureţi mobila din lemn jpeg
image png
criza epilepsie jpg
Traficul din Bucureştiul de altădată, în imagini jpeg
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net