Va fi o iarnă așa cum nu s-a mai văzut. Meteorologii au făcut anunțul! Când vor veni ninsorile în București, dar și în toată țara

Meteorologii spun că temperaturile se vor menține mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă până la jumătatea lunii septembrie. Totodată, a fost actualizată și prognoza pentru acest an, iar potrivit ultimelor date, primii fulgi de zăpadă vor cădea în luna noiembrie, în București. 

Când va ninge în București Foto: Shutterstock
Când va ninge în București Foto: Shutterstock

Anunțul meteorologilor 

Prognoza meteo pentru luna noiembrie a fost actualizată. Potrivit meteorologilor, în București, dar și în alte orașe ale țării, în noiembrie vor cădea primii fulgi de zăpadă. Până atunci, însă vom avea parte de o toamnă cu temperaturi care vor fi peste normalul perioadei. 

Cum va fi vremea în următoarele patru săptămâni

Săptămâna 12.08.2024 – 19.08.2024: valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână pe întreg teritoriul României, dar cu o abatere termică pozitivă mai accentuată în regiunile vestice şi sud-vestice. Regimul pluviometric estimat pentru acest interval va fi deficitar la nivelul întregii ţări.

Vremea între 19 și 26 august 

Temperaturile medii vor fi mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă în toate regiunile, dar mai ales în cele sudice. Cantităţile de precipitaţii vor fi deficitare în regiunile extracarpatice, iar în rest vor fi în general apropiate de cele normale pentru acest interval.

Temperaturi care se vor înregistra între 26 august și 2 septembrie

Temperatura medie a aerului va avea valori mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă la nivelul întregii ţări, dar mai ales în sudul şi sud-vestul teritoriului. Regimul pluviometric va fi deficitar în toate regiunile, dar mai ales în zonele montane.

Săptămâna 2 septembrie - 9 septembrie 

Mediile valorilor termice se vor situa peste cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României, dar mai ales în regiunile sudice şi sud-vestice. Cantităţile de precipitaţii vor fi în general apropiate de cele normale pentru acest interval, dar cu posibilitatea unui uşor deficit în sudvestul, nord-vestul şi nord-estul ţării.  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
fratele Principele Radu, medicul Dan Gabriel Duda, la inmormantarea mamei   Casa Majestatii sale (10) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
1654420960 cascada pisoaia 16 jpg
shutterstock 1750660511 jpg
insula finlanda profimedia jpg
criminal victime constanta 1 jpg
brezoi 00 jpg
Copil bolnav FOTO Shutterstock jpg
pompieri smurd jpg
bani multi pensie jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net