VIDEO O mașină a explodat în timp ce era alimentată cu gaz, la o stație din Pantelimon. Un om a murit

Ultima actualizare:

O explozie puternică s-a auzit duminică dimineața în jurul orei 5.30. O mașină care era alimentată cu gaz natural comprimat  într-o stație din Pantelimon a explodat. Un om a murit, iar altul a fost grav rănit.

image

Pompierii au fost chemați și au intervenit de urgență. Inspectoratul pentru Situații de Urgență a transmis că explozia a avut loc în dimineața zilei de duminică, 21 mai, în jurul orei 05:35, și s-a auzit pe o distanță de sute de metri.

„În cursul dimineţii de astăzi, în jurul orei 05:35, am fost solicitaţi să intervenim la o staţie CNG din localitatea Pantelimon, judeţul Ilfov, unde a avut loc o explozie la un autoturism aflat în staţie, explozie neurmată de incendiu”, a anunţat duminică ISUBIF.

La fața locului, o persoană a fost găsită decedată. O alta a fost transportată de urgență la spital cu multiple răni.

Alimentarea cu gaz a fost oprită

Explozia nu a fost urmată de un incendiu, dar autoritățile au oprit imediat alimentarea cu gaz în zonă.

Traficul din zonă a fost restricționat și s-a circulat greu preț de câteva ore. Două persoane au fost rănite în urma exploziei, dintre care una a fost transporată la spital, iar cea de-a doua a murit.

La fața locului s-au deplasat patru autospeciale de stingere cu apă și spumă, o autospecială de intervenție și salvare de la înălțime, pompierii de la Detașamentul Special de Salvatori, un echipaj de descarcerare, un echipaj CBRN și patru ambulanțe SMURD, potrivit G4media.

„În cursul dimineții de astăzi, în jurul orei 05:35 am fost solicitați să intervenim la o stație CNG din localitatea Pantelimon, jud. Ilfov. Unde a avut loc o explozie la un autoturism aflat în stație, explozie neurmată de incendiu. Alimentarea cu gaze a fost oprită, traficul în zonă a fost restricționat. În urma evenimentului au rezultat două victime: prima a fost transportată la spital, iar ce-a de-a doua-decedată. Au acționat: 4 autospeciale de stingere cu apă și spumă, o autospecială de intervenție și salvare de la înălțime, Detașamentul Special de Salvatori, un echipaj de descarcerare, un echipaj CBRN și 4 ambulanțe SMURD” se precizează în comunicatul transmis de ISU Ilfov.

În acest moment este în desfășurare cercetarea la fața locului. Polițiștii și criminaliștii intervin pentru a se lămuri cum a avut loc acest incident extrem de grav.

image
image
image
image
image
image
paste catolic 2020 papa francisc vatican jpeg
deschidere drum expres oradea jpg
Insomnie - lipsa somn - femeie in pat FOTO Shutterstock
jean hillard captura video jpg
barbat suparat jpg
toaleta freepik jpg
explozie petromidia jpg
Gratar FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net