VIDEO Reacţia mamei Mirelei Lavric, după ce a aflat că atleta s-a aruncat de la etaj din cauza iubitului

image
Mirela Lavric şi iubitul ei, Ionuţ Parfene

Vestea că atleta Mirela Lavric s-a aruncat de la etaj din cauza iubitului a distrus-o pe mama acesteia, care susţine şi ea varianta că fata ei a fost sechestrată de tânăr, în urma unor certuri între cei doi.

ncidentul de luni seara, în urma căruia multipla campioană mondială la atletism s-a aruncat de la etajul 1 al unui bloc din Iaşi, a căzut ca un trăsnet asupra mamei sportivei.

Speriată, dar şi supărată, în acelaşi timp, Georgeta Lavric spune că nu vrea ca lucrurile să rămână aşa, dar că decizia finală îi aparţine Mirelei.

Reactia mamei Mirelei Lavric

„Mirela este singura în măsură să ia ultima decizie. E majoră. Eu, ca mamă, o înţeleg pe fata mea. Era îndrăgostită ca orice tânără la 22 de ani. Eu am rămas şocată când am auzit ce i s-a întâmplat. Cel mai tare mă bucur că nu a păţit nimic grav. Nici nu vreau să aud de împăcare. Să nu mai aud de acest băiat niciodată", ne-a declarat Georgeta Lavric, mama sportivei.

simeon stalpnicul png
Mirela Lavric şi iubitul ei, Ionuţ Parfene

Tânăra atletă din Vaslui a fost la un pas de o tragedie după ce s-a aruncat pe geamul unui apartament situat la etajul 1 al unui bloc de pe strada Vasile Lupu, în Tătăraşi. Anchetatorii iau în calcul o tentativă de sinucidere apărută, se pare, la capătul unei discuţii violente cu iubitul Mirelei. Antrenoarea Mirelei, Viorica Pintilie, susţine că eleva sa n-a avut nicio clipă în gând să se sinucidă. Potrivit acesteia, Mirela ar fi avut o cearta cu iubitul ei, Ionut Parfene, căruia i-a spus că s-a săturat să fie înşelată şi l-a ameninţat că va dezvălui totul părinţilor lui.

Ionuţ Parfene este un băiat cunoscut în Vaslui, fiind catalogat drept o beizadea. Tatăl său lucrează la Agenţia Judeţeană a Finanţelor Publice, iar mama sa este administratorul unei firme de asigurări. Familia sa deţine două apartamente, unul în Vaslui şi cel din Iaşi, dar şi o vilă în comuna vasluiană Laza. Mai mult, prietenii spun că, de când s-a mutat la Iaşi, Parfene s-a schimbat foarte mult şi o luase pe căi greşite. Mergea des în cluburi unde consuma alcool şi se droga. În ciuda averii sale, mama Mirelei nu mai vrea să audă de acest băiat şi îşi sfătuieşte fiica să nu se mai împace niciodată cu el.

cub visarion alexa png
weddingfeast 2841610 1920 jpg
Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan
image png
cub Roxana Vasniuc png
Kate Middleton la Royal Ascot în buline (2) jpg
cub anamaria prodan bebeto png
Mihai Șora Sursă: Profimedia
O aplicatie pe telefonul mobil ajuta la evaluarea starii de sanatate a copilului FOTO Faceb Spitalul Virtual pentru copii jpg
Furie in Rusia FOTO Captura video jpg
image
image
image
image
Ceapa 1 jpg
Delia Lugojan, Robert şi Matei jpg
Mariana Mamonova   pe front jpg
calendar ortodox 2021 28 septembrie sfantul cuvios hariton marturisitorul png
whatsapp 1212017 1920 jpg
FotoJet jpg