Viktor Orban, vizită cu surprize! A plouat cu dosare penale după evenimentul de la Tușnad

Ultima actualizare:

Vizita premierului Ungariei, Viktor Orban, în România, nu a trecut neobservată! Ba chiar s-au petrecut mai multe evenimente la tabăra de la Tușnad, însă, spre surprinderea multora, au fost arestate cinci persoane, pentru posesie de droguri. Poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Harghita au găsit cannabis și ecstasy.

Gazele româneşti din Marea Neagră vor fi pe agenda întâlnirii dintre Donald Trump şi Viktor Orbán din 13 mai de la Washington jpeg

A fost desfășurare de forțe la adunarea maghiarilor de la Harghita, unde a participat premierul Viktor Orban, care a reușit să stârnească numeroase controverse prin afirmațiile făcute (mai multe detalii despre discursul său, AICI). În intervalul 19-23 iulie, polițiștii autohtoni au intervenit, printre altele, și pentru a combate traficul și consumul de droguri.

Vezi și: Zelenski, mesaj dur pentru premierul Viktor Orban. Ce i-a transmis la summitul de la Bruxelles

În perioada respectivă au avut loc mai multe manifestări, inclusiv la Universitatea de Vară. În acest sens, cinci persoane au fost preluate de autorități și s-au întocmit tot atâtea dosare penale, pentru deținere de droguri de risc, consum propriu și deținere de droguri de mare risc.

A plouat cu dosare penale la întâlnirea cu premierul Viktor Orban, de la Tușnad

„Astfel, poliţiştii au constatat 5 infracţiuni de deţinere de droguri, în vederea consumului propriu, fiind depistate în interiorul unui festival 5 persoane, toate din judeţul Harghita, având asupra lor diferite cantităţi de droguri de risc, sub formă de cannabis şi de mare risc, sub formă de comprimate de ecstasy. Drogurile ar fi fost destinate atât comercializării în cadrul festivalului, cât şi în vederea consumului propriu”, se arată în comunicatul emis de IPJ Harghita.

Nu rata nici: Ce metode folosesc traficanții de droguri pentru a îi atrage pe tineri în lumea stupefiantelor

Printre altele, la Băile Tușnad au fost prezenți și mai mulți protestatari, iar Viktor Orban a observat gestul făcut de aceștia. În timpul în care prim-ministrul statului vecin își susținea discursul, din mulțime și-a făcut apariția un afiș pe care scria „Ceva ce este etern: Transilvania, pământ românesc”. Imediat după incident, agenții de pază i-au dat afară de la eveniment pe protestatari.

Amintim faptul că nu este prima vizită a lui Viktor Orban la Băile Tușnad. Premierul Ungariei a susținut o astfel de manifestație în România și în anul 2019.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Persoană care trimite mesaje pe Whatsapp Foto Pixabay
image
image
image
image
image
image
cladiri  jpg
limitator viteza jpg
bloc pexels jpg
test bețe de chibrit jpeg
stema Romaniei  jpeg
index logo webp
vitamine esentiale pentru mamele care alapteaza jpg
rosii  jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net