Vreme de iarnă la munte. Când se deschid pârtiile

Ultima actualizare:

    Instalaţiile de zăpadă artificială vor fi pornite în acest weekend la Poiana BraşovFoto: Claudia Popescu
Instalaţiile de zăpadă artificială vor fi pornite în acest weekend la Poiana BraşovFoto: Claudia Popescu

Iarna s-a instalat deja la munte, deşi în ţară în ultimele zile s-a simţit o încălzire uşoară a vremii. Instalaţiile de producere a zăpezii artificiale vor fi pornite în acest weekend la Poiana Braşov, în partea superioară a Masivului Postăvarul fiind anunţate temperaturi de minus 7 grade Celsius.

Începe sezonul de schi. În cazul în care vremea va permite, la începutul săptămânii viitoare se vor face depozite de zăpadă astfel încât să se poată începe amenajarea pârtiilor din Poaiana Braşov. 

Potrivit unei informări transmise de municipalitate, au fost finalizate toate pregătirile. Astfel, au fost verificate instalaţiile de transport pe cablu şi au fost făcute reviziile la instalațiile de produs zăpadă artificială şi au fost montate plasele şi saltele de protecţie.

"Putem înzăpezi toate pârtiile cu zăpadă artificială, fără să fim condiţionaţi de nivelul de precipitaţii, ci doar de temperatură", a declarat primarul George Scripcaru.

image
image
image
image
image
image
grecia romani1 jpg
rosii  jpg
calendar ortodox 2021 27 septembrie sfantul ierarh antim ivireanul png
Plenul reunit al Parlamentului României cu ocazia asumării răspunderii de către guvernul de coaliție PSD - PNL a unui pachet de măsuri fiscale, în București. FOTO Inquam Photos / George Călin
bani jpg
piata victoriei INQUAM Photos Octav Ganea (1) jpg
banner pensii png
image
actualitate.net