Vremea 24 februarie 2022. Vreme în răcire de Dragobete

Meteorologii anunță, pentru Dragobete, o vreme înnorată, cu tendință de răcire. Temperaturile vor ajunge să fie normale pentru această perioadă.

vremea soare iarna jpg

Temperaturile maxime de astăzi se vor încadra între 10 și 13 grade, pe când minimele vor ajunge până la -6 grade în zonele montane.

Vremea se va răci ușor

Vremea se va răci îndeosebi în Muntenia, Oltenia, Maramureș, Banat, Crișana și Transilvania. Dimineața și seara se va semnala ceața în zonele depresionare

Vremea în București

În capitală, meteorologii anunță temperaturi care se apropie de normalul acestei perioade. Maxima zilei va atinge 10 grade, în timp ce minima va fi de 2 grade. Vântul va bate slab și moderat, iar cerul va fi parțial înnorat.

Vremea la munte

Cerul va avea înnorări temporare, iar mai ales ziua, trecător și pe arii restrânse, vor mai fi precipitații slabe, predominant sub formă de ninsoare. Vântul va sufla slab și moderat, cu ușoare intensificări pe crestele Carpaților Meridionali și de Curbură. Valorile termice vor fi comparabile cu cele din intervalul anterior.

 Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!

image
image
image
image
image
image
Gratar FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
termometru freepik jpg
image png
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
image
actualitate.net
image
actualitate.net