Zboruri directe București - New York. Detalii despre prima cursă și care este prețul biletelor

Din luna februarie, compania TAROM a anunțat că reia zborurile spre și dinspre Statele Unite ale Americii. Biletele sunt deja puse în vânzare, iar prețul acestora pornește de la 608 euro pentru o călătorie dus-întors, cu bagaje și taxe incluse.

Anunțul important făcut de compania TAROM Foto: Facebook
Anunțul important făcut de compania TAROM Foto: Facebook

TAROM reia zborurile către SUA 

Începând cu 1 februarie, compania TAROM operează în parteneriat cu Air Europa și ITA Airways zboruri zilnice, dus-întors, între aeroportul „Henri Coandă” (OTP) din București și Statele Unite ale Americii, respectiv New York (JFK) și Miami, cu escale optime în Madrid sau Roma. 

„Odată cu anunțul oficial de reluare a zborurilor, zilnice, din Capitală spre Statele Unite ale Americii, TAROM invită călătorii să exploreze visul american în două dintre cele mai vibrante orașe precum New York City și Miami. Astfel, pasagerii care aleg serviciile TAROM beneficiază în luna februarie de ofertele transportatorului aerian național pe două destinatii din SUA”, potrivit unui comunicat TAROM.

Care este prețul biletelor 

„Cei care au visat dintotdeauna la o plimbare pe spectaculosul 5th Avenue din New York sau la o escapadă pe plajele însorite din Miami își pot bifa în agendă serviciul de transport și obiectivele principale, la prețuri extrem de accesibile”, se mai precizează în comunicat. 

Tarifele biletelor de avion pornesc de la 608 euro, pentru New York, aeroport JFK, și de la 785 euro, pentru Miami. Prețurile se aplică pentru călătoriile dus-intors și includ bagajul de mână, bagajul de cală (1 bagaj de 23 de kg), precum și taxele aferente. 

Zboruri din Cluj-Napoca către Nisa, Catania, Larnaca și Napoli 

Totodată, Wizz Air a anunțat, recent, că va relua operațiunile pe patru rute din Cluj-Napoca, către Nisa, Catania, Larnaca și Napoli, din martie 2024. În plus, începând din decembrie 2023, pasagerii din Cluj-Napoca pot să zboare mai des către Milano Bergamo și Bruxelles Charleroi. 

Marți, 6 februarie, reprezentanții Aeroportului Satu Mare au anunțat că vor fi mai multe zboruri pe săptămână spre Londra, de la Satu Mare, și se reiau cursele estivale către Turcia. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Razboi in ucraina, soldat drapel shutterstock 2130583775 jpg
image
image
image
image
image
image
Balamuc jpeg 2 jpeg
index (1) webp
old man 1147288 1920 jpg
SpotPolarBearHiddenAmongPandasOpticalIllusionIQTest jpg
loto jpeg
YXNoPTM0MmQ5ZWI3MGQ5YThkYTRlNjk2MmZjMjYxMTU2ZDQ1 thumb jpg
castraveti png
lumina sfanta de paste jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net