Compania aeriană care reia zborurile către o destinație populară. Veste bună pentru călătoriile românilor

Ultima actualizare:

În ciuda conflictului tensionat dintre Israel și gruparea Hamas, TAROM a marcat începutul anului 2024 prin reluarea cu succes a zborurilor regulate către Tel Aviv, devenind prima companie aeriană românească și una dintre primele trei europene care au luat această decizie curajoasă. 

Tarom. Foto: arhiva.
Tarom. Foto: arhiva.

Când a aterizat primul zbor Tarom la Tel Aviv

Primul zbor, RO 155, condus de comandantul Cătălin Prunariu, a aterizat la Tel Aviv în aceeași zi, la ora 23:20.

Acest pas semnificativ reprezintă reluarea curselor regulate București-Tel Aviv, cu două frecvențe săptămânale (zboruri dus-întors), începând din 14 ianuarie. Cu un mesaj de reziliență și normalitate, Cătălin Prunariu, directorul de zbor al companiei, a subliniat importanța conectării oamenilor și transportului lor în siguranță către destinațiile alese.

Cu o experiență de 70 de ani, TAROM monitorizează constant situația din Israel, aplică analize de risc pentru fiecare cursă și menține o comunicare strânsă cu autoritățile israeliene. Cu toate acestea, compania avertizează că modificări în operare pot surveni în funcție de concluziile analizelor pentru fiecare cursă.

TAROM, rol crucial în readucerea acasă a 2635 de persoane în timpul conflictului

În toamna anului trecut, în contextul unui conflict tensionat și dramatic dintre israelieni și palestinieni, TAROM a devenit un actor esențial în gestionarea situației și în asigurarea siguranței cetățenilor români afectați. Cu angajamentul său ferm față de binele comunității și misiunea sa de a conecta oamenii, compania a intervenit prompt pentru a facilita repatrierea a 2635 de persoane.

Într-un context geopolitic extrem de complicat și cu restricții sporite, TAROM a reușit să organizeze și să efectueze zboruri speciale pentru a aduce acasă cetățenii aflați în pericol în regiunea afectată de conflict. Această acțiune nu numai că a demonstrat profesionalismul și eficacitatea operatorului aerian românesc, dar a și adus un sentiment de siguranță și sprijin pentru cei care se aflau în situații dificile.

Prin această intervenție oportună și reușită, TAROM și-a confirmat rolul crucial în contextul internațional și a demonstrat că este mai mult decât o companie aeriană – este un partener de încredere în momentele critice. Angajamentul său continuu în conectarea oamenilor și contribuirea la instaurarea normalității într-o perioadă tumultoasă reflectă nu doar profesionalismul, ci și responsabilitatea socială pe care compania o îmbrățișează în serviciul comunității și al călătorilor săi. Această abordare dedicată face din TAROM nu doar o alegere.
Citește mai mult pe www.canal33.ro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Jim Caviezel FOTO Pixshark
image
image
image
image
image
image
Balamuc jpeg 2 jpeg
index (1) webp
old man 1147288 1920 jpg
SpotPolarBearHiddenAmongPandasOpticalIllusionIQTest jpg
loto jpeg
YXNoPTM0MmQ5ZWI3MGQ5YThkYTRlNjk2MmZjMjYxMTU2ZDQ1 thumb jpg
castraveti png
lumina sfanta de paste jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net